Predĺžená záruka na WILO Pico

Novo ponúkame automaticky predĺženú záruku na 5 rokov na všetky čerpadlá značky WILO rady Yonos Pico, Startos Pico a Varios Pico.

Predĺžená záruka na WILO Pico zverejnené: 12. 2. 2019

Čerpadlá WILO patria medzi najspoľahlivejšie čerpadlá na trhu. Výrobca tejto renomovanej značky teraz prichádza s ústretovým krokom, ktorý potvrdzuje záväzok kvality jeho produktov. Predĺžená záruka v celkovej dĺžke 5 rokov novo platí na všetky modely rady Yonos Pico, Startos Pico a Varios Pico. Veľmi jednoduché nastavenie, funkcia samočinného odvzdušneni, funkcia automatického odblokovania a prehľadný LCD displej sú hlavnými benefitmi celého modelového radu Pico.

Výhody čerpadiel WILO Yonos Pico, Startos Pico a Varios Pico

  • Obehové čerpadlá WILO Yonos PICO patria medzi najpredávanejšie malé obehové čerpadlá pre rodinné domy. Elektronicky regulované čerpadlá s vysokou účinnosťou a veľmi nízkou spotrebou energie sa používajú pre radiátorové alebo podlahové vykurovanie (nie sú vhodné pre TÚV). Čerpadlá majú tri prevádzkové režimy - variabilný tlak (radiátory), konštantný tlak (podlahové vykurovanie) a pevné otáčky.
  • Vysoko účinná elektronicky regulované čerpadlá WILO Startos Pico pre vykurovacie a klimatizačné sústavy rodinných domov. Oproti rade WILO Yonos Pico sa jedná o vybavenejšie modely s dodatočnými funkciami. Čerpadlá majú navyše funkciu Dynamic Adapt, ktorá automaticky nájde optimálny prevádzkový bod a prispôsobí výkon čerpadla aktuálnej potrebe vykurovacej sústavy. Čerpadlo má tiež funkciu nočného útlmu. V cene čerpadla je tiež tepelná izolácia.
  • Čerpadlo WILO Varios Pico je univerzálny v oblasti kúrenia, klimatizácie a chladenia pre rodinné domy. Umožňuje štandardný a externý režim regulácie - a s pomocou novej funkcie Sync možno jednoducho prevziať nastavenie vymeneného čerpadla.

Obehové elektronicky riadené čerpadlá WILO Yonos Pico, Startos Pico a Varios Pico môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Najbežnejšie varianty týchto čerpadiel máme na sklade na centrálnych skladoch a vybraných pobočkách. Menej bežné typy máme skladom na našich centrálnych distribučných miestach alebo je veľmi rýchlo dodávaný (v závislosti od skladovej dostupnosti výrobcu). Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Výrobky WILO sú na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.