Nový katalóg kúpeľní

Práve vychádza nový katalóg kúpeľní. Na 460 stranách prinášame kompletnú ponuku produktov a služieb poskytovaných prostredníctvom siete kúpeľňových štúdií a nášho veľkoobchodu.

Nový katalóg kúpeľní zverejnené: 16. 11. 2017

Prehľadný pomocník pomôže s výberom vhodných produktov a so základnou orientáciou v sortimente pre kúpeľne, toalety, interiéry alebo domáci wellness. Katalóg je rozdelený do niekoľkých prehľadných sekcií. Tou najdôležitejšou sú kolekcie kúpeľní, kde náš tím odborníkov a dizajnérov vyberá spolu s nákupnými manažérmi tie najzaujímavejšie kombinácie obkladov, dlažby, kúpeľňového nábytku a sanitárneho vybavenia.

Samotné kolekcie sú pre lepšiu orientáciu zákazníkov rozdelené do niekoľkých dizajnových a cenových úrovní pod označením ECONOMY, BASIC, STANDARD, DESIGN a TOP. Sekciu uzatvárajú kolekcie pre špeciálne určenie a verejný sektor.

Druhú podstatnú časť katalógu tvorí prehľad produktov zo sortimentu obkladov a dlažieb, kúpeľňového nábytku, sprchového programu a sanitárneho zariadenia.

Záver katalógu je venovaný vykurovaniu. Okrem ponuky kúpeľňového a interiérového kúrenia a riešenia pre ohrev teplej úžitkovej vody, sa katalóg zaoberá rovnako alternatívnymi zdrojmi. V nových technológiách vykurovania vidíme budúcnosť, preto i v našom katalógu nájdete základné informácie o tepelných čerpadlách, solárnych a fotovoltaických systémoch, ktoré vám a vašim zákazníkom pomáha riešiť naše špecializované oddelenie technickej podpory predaja. Na našom špecializovanom webe www.dotacie-ptacek.sk potom nájdete aktuálne informácie o dodatočných programoch a možnostiach ich využitia pri financovaní výmeny zdroja tepla za ekologickejší.

Nový katalóg kúpeľní si môžete:

Spolupráca s našimi kúpeľňovými štúdiami uľahčuje prácu vám i vašim zákazníkom.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalóg Kúpeľní 2017-18 PDF 62.93 MB