Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Automatické dávkovače dezinfekcie Sanela rozširujú našu ponuku

Doba si žiada dodržiavať všetky pravidlá hygieny a litre dezinfekcie

Automatické dávkovače dezinfekcie Sanela rozširujú našu ponuku zverejnené: 25. 5. 2020

Ochorenie koronavírusom je celosvetový problém. Je niekoľko možností, ako čeliť nakazeniu a likvidácií samotného vírusu. Veľmi dôležité je dodržiavanie hygienických opatrení a dezinfekciu rúk, predmetov, odevov a podobne. Preto sme do nášho veľkoobchodného sortimentu zaradili automatické nerezové dávkovače tekutej a gélovej dezinfekcie od spoločnosti Sanela.

Teraz si u nás vyberiete napríklad automatický nerezový dávkovač tekutej aj gélovej dezinfekcie na báze alkoholu SLZN 59E, ktorý je možné pripevniť na stenu. Jeho cena je 356 EUR bez DPH. K dispozícií je aj variant so stojanom a označením SLZN 59ES vrátane stojanu v rozmeroch 230x195x1500 mm na 5 litrov prípravku v nerezovom prevedení.

Dávkovače je možné použiť v zdravotníctve, ale nie len tam, pretože sú určené do všetkých priestorov s väčšou frekvenciou návštevníkov, ak sú napr. školy, firmy, športoviská alebo nákupné centrá. Preto je tiež výrobok v prevedení antivandal. To znamená skryté upevnenie, stabilnejšia a pevnejšia ochrana, kvalitné použité materiály, ktoré nedávajú šancu k ľahkému poškodeniu. Nemusíte sa obávať vysokej spotreby batérii, pretože dávkovače sa pripoja k elektrickej sieti.

Ďalšou prednosťou nových dávkovačov je jednoduchá výmena nádržky, ktorá má objem 5 litrov. Zariadenie reaguje na vloženie rúk do snímacej zóny spustením jednej dávky dezinfekcie ( dĺžku dávkovania je možné nastaviť v rozsahu 1,3 - 13 s), štandardne je nastavená doba 2,6 s. Dá sa dokúpiť aj diaľkový ovládač SLD 03, prostredníctvom ktorého sa ovláda dávkované množstvo dezinfekcie.

Súčasťou dodávky je nerezový dávkovač v matnom prevedení SLZN 59E. 5 l nádržka na dezinfekciu, zásuvkový napájací zdroj a upevňovacia sada. Okrem diaľkového ovládača, je možné dokúpiť aj odkvapkávaciu misku SLZN 60 k SLZN 59E s rozmerom 227x192x70 mm.

Ďalšie výrobky z produkcie firmy Sanela nájdete na našich Inštatércentrách Ptáček.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
dávkovače dezinfekcie I. PDF 547.63 KB
dávkovače dezinfekcie II. PDF 151.71 KB