​Wilo Plavis - prečerpávač kondenzátu novej generácie

Nové zariadenie pre prečerpávanie kondenzátu Wilo Plavis. Nová generácia prečerpávačov Wilo je tu - jednoduchá montáž, nízka spotreba, tri rôzne veľkosti.

​Wilo Plavis - prečerpávač kondenzátu novej generácie zverejnené: 20. 6. 2017

Prečerpávače kondenzátov sú určené pre odčerpávanie kondenzátu (vody) z nástenných plynových kotlov, klimatizácií a odvlhčovačov vzduchu. Pôvodný a obľúbený model Wilo DrainLift Con nahrádza nová generácia prečerpávačov Wilo Plavis.

Jedná sa o úplne novú konštrukciu s veľmi tichým a úsporným čerpadlom. Hlučnosť je znížená pod 40 dB, úsporné ekologické čerpadlo má menší príkon 20 W (z 60 W) a spoločne so snímačom hladiny čerpaného kondenzátu pomocou ponorných elektród (na rozdiel od plaváku u predchádzajúcej verzie) zabezpečuje spoľahlivejšiu prevádzku a dlhšiu životnosť výrobku Wilo Plavis.

Znížený čerpací výkon je z reálneho prevádzkového hľadiska zanedbateľný, pretože objem nádržky stredného typu je 1,1 l a namiesto 5 sek. sa teraz vyprázdni za 10 sekúnd. Zvýšená je tiež úžitková hodnota vďaka väčšej variabilite a možnosť voľby strany vstupu kondenzátu, definovaný prepad atď. U väčšiny prípadov inštalácií sa jedná o čerpanie od podlahy k stropu miestnosti a následnému vodorovnému vedeniu do vzdialenosti 10 m, na čo má prečerpávač Wilo Plavis výkon dostatočný.

Inovatívne riešenia Wilo Plavis:

  • jednoduchá montáž
  • tichý chod a nízka spotreba
  • tri veľkosti 0,7 - 1,6 l (Basic, Standard, Premium)

Prečerpávač kondenzátu Wilo Plavis môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Verziu 013-C (objem 1,1 l) máme skladom na všetkých pobočkách, ostatné typy sa dodávajú len na objednávku. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Výrobky Wilo sú na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Wilo Plavis CZ PDF 1.12 MB
Leták - Nahradzovania prečerpávacích staníc Wilo Drainlift PDF 172.22 KB