Versace Ceramics

Kúpeľne Ptáček vám exkluzívne prinášajú sortiment nového dodávateľa obkladov a dlažieb Versace Ceramics. Pri pohľade na precízne spracované detaily sa až zatají dych. Pocit luxusu na vás dýcha každým kúskom.

Versace Ceramics zverejnené: 15. 5. 2018

Rozširujeme našu ponuku obkladov a dlažieb o nového dodávateľa sortimentu pre najnáročnejších zákazníkov. Z portfólia výrobkov talianskeho producenta Versace Ceramics vyberáme najzaujímavejšie série Marble, Gold a Greek, ktoré postupne zavádzame do nášho sortimentu najvyšších a dizajnových produktových radov.

Séria Marble, inšpirovaná mramorom, ponúka klasické tvary a vzhľad typických mramorových dlaždíc. Obklady a dlažba v hrúbke 11,5 mm od veľkosti 2,7 × 2,7 cm (obsahuje aj špeciálne dekory v dizajne Swarovski) po veľkoformátové dielce 58,5 × 117,5 cm sú vhodné pre všetky typy kúpeľne antického a rímskeho štýlu.

Rad Gold je doslova stelesnením luxusu. Plastické tvary celkom 18 farebných variánt v hrúbke 9 a 10 mm, sa dajú ľubovoľne kombinovať tak, aby bol dosiahnutý ten najprepracovanejší dizajn. Zaujímavosťou je prevedenie v imitácii zlata, ktoré vhodne doplní tie najnáročnejšie realizácie.

Greek nachádza inšpiráciu nielen v starovekom Grécku. Svojou skladbou prepája prvky symboliky s moderným spracovaním. Výsledkom je inšpiratívna séria na pomedzí antického a moderného štýlu, ktorá vás nenechá na pochybách, že výsledok bude stáť za to. Dielce o hrúbke 10 mm, rozmeroch 26,5 až 80 × 80 cm sú vyrábané v 2 prevedeniach (prírodný a glazovaný porch) a 10 rôznych farebných dekoroch podľa použitia (stena alebo podlaha), ktoré sa dajú navzájom ľubovoľne kombinovať.

Obklady a dlažby Versace Ceramics sú zaradené medzi neskladový sortiment. Dodávané budú na objednávku konkrétnej zákazky s dodacou lehotou okolo 4 týždňov.

Nechajte si navrhnúť vašu kúpeľňu snov. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.

  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Gold
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Marble
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Marble
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Greek
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Greek
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Greek
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Greek
  • Kúpeľne Ptáček: Versace Ceramics - Gold