​Veľtrh Ptáček 2019 plný príjemných stretnutí

V Brne sa zišlo viac ako 150 vystavovateľov zo sortimentu kúrenie, inštalácie, kúpeľňové a sanitárne vybavenie, inžinierske siete a ďalšie.

​Veľtrh Ptáček 2019 plný príjemných stretnutí zverejnené: 28. 4. 2019

Príjemnou novinkou tohto siedmeho ročníka Veľtrhu Ptáček, ktorý už tradične prebehol na brnenskom výstavisku, bolo miesto konania. Pavilón "P" priniesol nový väčší priestor plný príležitostí pre profesionálov v obore, ktorí mali možnosť nakúpiť tovar s veľtržnými zľavami, zoznámiť sa s novinkami vystavovateľov a nadviazať či utužiť obchodné vzťahy.

Práve nové obchodné trendy a priaznivé ceny bolo to, čo priviedlo na Veľtrh Ptáček 2019, ktorý prebiehal od 2. do 4. apríla, niekoľko tisíc zákazníkov z radov registrovaných obchodných partnerov spoločnosti Ptáček. Najväčší záujem bol o stánky tradičných výrobcov tepelných zdrojov a o inštalácie. Bez povšimnutia nezostali ani stánky predajcov, ktorých zariadenia poskytuje ekologickú alebo alternatívnu výrobu energie.

Spoločnosť Ptáček bola na Veľtrhu zastúpená hneď niekoľkých vlastnými expozíciami. Rad záujemcov si prezrelo stánok Ptáček - krby a kachle, Ptáček - alternatívne zdroje alebo Ptáček - inžinierske siete. Rovnako tak lákala ponuka aj expozícia privátnej značky Concept - kúrenie a sanita alebo značky Easy, zastrešujúca ekonomické produkty dobrej kvality za veľmi výhodné ceny. Zastúpené vlastnou expozíciou boli aj Kúpeľne Ptáček s pestrou ponukou kúpeľňových realizácií.

Na ploche cez 5 000 m2 si mohli návštevníci pozrieť expozície viac ako 150 vystavovateľov zo sortimentu kúrenie, inštalácie, kúpeľňové a sanitárne vybavenie, inžinierske siete či alternatívne a obnoviteľné zdroje vykurovania a energie. Z pohľadu našich zákazníkov aj vystavovateľov išlo o veľmi úspešnú akciu, čo potvrdzuje okrem rekordnej návštevnosti aj rekordné množstvo objednávok. Viditeľné bolo, že Veľtrh Ptáček má už pevnú tradíciu a predovšetkým dobré meno u zákazníkov.

Pretože je Veľtrh Ptáček tiež miestom neformálnych stretnutí, nechýbali priestory na ich realizáciu, išlo o zábavnú a občerstvovaciu zónu, ktorá bola tento ročník veľmi vydarená a komfortne nadimenzovaná, poskytovala tak potrebné zázemie bez nepríjemných front a čakania na občerstvenie či miesto k odpočinku. V celodennom programe najviac lákalo žrebovanie bohatej tomboly s hodnotnými cenami, výborné pohostenie a príjemný sprievodný program. Do posledného miesta sa zaplnila plocha pred pódiom napríklad pri vystúpení zabávača Lukáša Pavláska a k zábave a príjemnej atmosfére prispela aj skupina Legendy se vrací.

Všetkým našim zákazníkom, dodávateľom, partnerom a našim zamestnancom, podieľajúcich sa na celej príprave i vlastnej realizácií, týmto ďakujeme a tešíme sa na ďalší, už v poradí ôsmy ročník.