Otváracia doba 1.5. a 8.5. Více informací

Už ste počuli o plynových kondenzačných kotloch ecoTEC?

Urobte skvelé rozhodnutie pre budúcnosť s plynovými kondenzačnými kotlami rady ecoTEC od značky Vaillant.

Už ste počuli o plynových kondenzačných kotloch ecoTEC? zverejnené: 6. 3. 2024

Pokiaľ váhate, aký plynový kotol vybrať a hľadáte model s dlhou životnosťou, ktorý oplýva inovatívnymi funkciami, so značkou Vaillant neurobíte chybu. Plynové kondenzačné kotly ecoTEC s technológiou ioniDetect sa ako investícia rozhodne oplatia.

Vlastnosti plynových kotlov Vaillant
Priaznivá obstarávacia cena a vysoká účinnosť sú kľúčovými atribútmi plynových kotlov Vaillant. Kondenzačná technológia totiž efektívne využíva spaľovaním vzniknutú energiu. Ako už sám názov rady vypovedá, sú plynové kondenzačné kotly Vaillant taktiež veľmi šetrné k životnému prostrediu. Zásluhou funkcie ioniDetect sa dokonca okamžite prispôsobí zmene zloženia alebo kvality plynu. Plynové kondenzačné kotly ecoTEC plus a ecoTEC exclusive môžete zakúpiť v systémovom alebo kombinovanom prevedení, ktoré okrem vykurovania zaistí pre domácnosť aj dodávku teplej vody. Vo všetkých prípadoch je možné zariadenie ľahko ovládať pomocou podsvieteného dotykového displeja.

Skvelé riešenie aj na výmenu starého kotla
Vzhľadom na už spomínanú vysokú účinnosť, a predovšetkým jednoduchú inštaláciu, sa teší tento variant moderného plynového vykurovania obľube pri hľadaní riešení do objektov s už zavedenou plynovou prípojkou. Nároky na miesto sú taktiež minimálne, navyše kotly značky Vaillant ľahko zavesíte na stenu. Predstavujú okrem iného teda perfektnú priestorovo úspornú alternatívu k systémom na tuhé palivá, oproti ktorým navyše produkujú podstatne menej škodlivých emisií.

Ako vybrať plynový kotol budúcnosti
Plynové kotly ecoTEC plus aj ecoTEC exclusive šetria životné prostredie nielen svojou úspornosťou, ale pri výrobe bol navyše použitý z 80% recyklovaný materiál. Vaillant myslí na budúcnosť však nielen z ekologického hľadiska, plynové kondenzačné kotly sú pripravené aj technologicky – dokážu už teraz pracovať s prímesou až 20 % vodíka, vďaka čomu je možné výrazne znížiť emisie CO2. Možno ich ľahko ovládať pomocou aplikácie alebo napojiť priamo na inteligentnú domácnosť.

Na kondenzačné plynové kotly rady ecoTEC si môžete dojednať predĺženú záruku až na 5 alebo 7 rokov. Vďaka certifikátu CONNECTED navyše získate tiež vzdialený dohľad od vybranej servisnej firmy na celú dobu životnosti vybraného zariadenia. Vyberte si plynový kondenzačný kotol z našej ponuky. Stačí navštíviť niektoré z našich Inštalatércentier, kde vám ochotný personál rád poradí.