Úpravne vody skladom

V nadväznosti na čoraz častejšie zákaznícke požiadavky na profesionálne riešenie úpravy tvrdosti vody došlo k rozšíreniu skladového sortimentu o tieto produkty.

Úpravne vody skladom zverejnené: 27. 1. 2020

Inovatívne profesionálne úpravne vody sú určené pre komplexné riešenie filtrácie a úpravy vody v domácnostiach. Najpokročilejším, cenovo dostupným produktom v tejto oblasti je zariadenie COMAP - multifunkčná úpravňa vody KOMEO. Centrála používa šetrné technológie a čistí vodu bez použitia chemikálií, teda si voda zachováva potrebný obsah minerálov pre zdravie organizmu. Centrála KOMEO je ekologická, pretože na zmäkčenie nevyužíva soľ, teda nevzniká žiadny odpad. Zaisťuje mechanickú filtráciu vody, odstraňuje pachuť chlóru, znižuje obsah pesticídov, herbicídov a ťažkých kovov. Zároveň zabraňuje vzniku vodného kameňa a sterilizuje vodu pomocou UV žiarenia. Vďaka neusadzovaní vodného kameňa COMAP KOMEO predlžuje životnosť rozvodu vody vrátane komponentov (potrubia, ohrievačov, batérií, ventilov atď.) A domácich spotrebičov. Takisto sa znižuje spotreba rôznych čistiacich prostriedkov, pracích práškov a tabliet na zmäkčovanie vody.

Lacnejšou alternatívou je kabinetný zmäkčovač vody AZK. Je určený pre zmäkčenie vody, zbavené železa a mangánu. Zariadenie je tvorené tlakovou nádobou, multifunkčným ovládacím ventilom a mikročipom riadiacim proces úpravy vody. Kapacita upravenej vody je podľa verzie prístroja od 0,2 do 2,0 m3 / hod. Zaisťuje základnú úpravu vody pre zvýšenie komfortu spotrebiteľov.

Výhody úpravní a zmäkčovačov vody

  • Zdravšia voda očistená od nežiaducich prvkov
  • Predĺženie životnosti a ochrana rozvodov, domácich spotrebičov a ďalších komponentov v rozvodoch vody a kúrenia
  • Nižšia spotreba umývacích a pracích prostriedkov

Prípravky pre úpravu a zmäkčovanie vody COMAP KOMEO a AZK môžete novo zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Produkty máme na sklade (AZK vo verziách pre všetky bežné domové inštalácie) na našich centrálnych skladoch. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a vykurovania a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov pre úpravu a filtráciu vody je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Ich prehľad nájdete aj v letáku v prílohe nižšie.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Comap KOMEO PDF 7.50 MB