Tichý odpadový systém Master3Plus

Spoznajte jeden z najtichších odpadových systémov.

Tichý odpadový systém Master3Plus zverejnené: 29. 11. 2023

O tichom potrubí ste sa na našich stránkach už dozvedeli v čase, keď ho firma Pipelife zaviedla na trh. Ide o riešenie inštalácie, ktoré eliminuje nežiaduci zvukový efekt pri odvode odpadových vôd. Volá sa Master3Plus a svojimi schopnosťami zvyšuje nároky na štandard bývania. Za kvalitou systému stojí vylepšená receptúra trojvrstvových rúriek a predovšetkým plnivo v ich strednej vrstve.

Teraz je tu aktualizovaná verzia značky tichého odpadového systému Master3Plus. Prináša vylepšené vlastnosti aj širší sortiment, a to v elegantnej čiernej farbe!

Tento inovovaný systém bol vyvíjaný s dôrazom na zvýšenie zvukovej izolácie, zachovanie vysokej tuhosti a robustnosti. Pri navrhovaní tvaroviek bol kladený dôraz na optimalizáciu prietoku odpadových vôd. Rozšírený bol aj sortiment systému o prvky, ako sú oblúky (kolená s väčším rádiusom) alebo ventilačné odbočky – špeciálne armatúry vhodné pre vysokopodlažné budovy.

Master3Plus bol koncipovaný tak, aby zodpovedal súčasným požiadavkám na kvalitu, zvukovú izoláciu, jednoduchú inštaláciu a dlhú životnosť v oblasti stavebníctva či bytovej výstavby. S tromi funkčnými vrstvami potrubia, prvotriednym materiálom a premysleným dizajnom prináša značné výhody pre projektantov, montážne firmy, investorov aj obyvateľov. Výsledky testov vykonaných nezávislým laboratóriom v Stuttgarte potvrdili, že systém Master3Plus patrí medzi najtichšie odpadové systémy na európskom trhu.