TECEone je špecialista na intímnu hygienu

Nová splachovacia toaleta TECE patrí medzi špičku na českom a slovenskom trhu.

TECEone je špecialista na intímnu hygienu zverejnené: 16. 6. 2020

Elektrinu nepotrebujete

Intímna hygiena je čím ďalej tím viac diskutovanou témou a samozrejme existujú rôzne riešenia pre uspokojenie všetkých zákazníkov. Firma TECE v minulom roku uviedla na český a slovenský trh sprchovaciu toaletu TECEone, ktorá ako jediná z renomovaných výrobcov na trhu nevyužíva elektrinu, a to ani pre ovládanie toalety, ani pre ohrev vody.

Jednoduché čistenie s modernou technológiou

K prevádzke TECEone je potrebné priviesť len teplú vodu. To znamená, že inštalácia vyžaduje rovnaké nároky ako bidet či ručná sprška. Toaleta TECEone tvorená keramikou a moderným splachovacím okruhom ,, rimless“, zabezpečujúcim jednoduché čistenie, a tým aj dokonale čistý povrch po spláchnutí. Ďalej je toaleta opatrená duraplastovým ergonomicky tvarovaným sedátkom, ktoré je vybavené funkciou pomalého zatvárania. Spoločne s nadčasovým dizajnom tejto toalety, posúvajú uvedené funkcie toaletu TECEone na vrchol toho, čo je na trhu k dispozícií.

Jednoduché ovládanie

Funkcia oplachu je veľmi jednoduchá. Na ľavej strane toalety sa nachádza ovládač teploty s termostatom, ktorý sa potočením nastaví na komfortnú hodnotu. Je tu samozrejme aj poistka proti opareniu horúcou vodou. Na pravej strane toalety je umiestnený aktivátor spršky. Jeho plynulým otočením sa najprv tryska spršky očistí od prípadných nečistôt. Následným pootočením vysuniete celé sprchovacie ramienko a zvolíte si vami príjemnú intenzitu.

Vždy pripravený

Výhodou tejto toalety je, že užívateľ nie je limitovaný ohrevom vody. Maximálnu intenzitu prúdu možno použiť po takmer neobmedzenú dobu. Otočením do pôvodnej pozície sa prívod vody uzavrie a tryska zájde do tela keramiky WC a tým je chránená pred nečistotami.
Toaleta je vhodná pre deti aj dospelých, mužov aj ženy, a to vďaka jej intuitívnemu a jednoduchému ovládaniu.

Príďte sa poradiť alebo vyberajte v pokoji domova

Pre dobrý výber je nutný dostatok informácií. Viac informácií o ďalších službách vám poskytneme na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Vyberajte z tisícov produktov v našej ponuke. S výberom vám pomôžeme na našich štúdiách, stačí nám zavolať, dohodneme podrobnosti, alebo si môžete stiahnuť niektorý z našich výberových katalógov a pozrieť ponuku z pohodlia domova.




  • TECEone 1
  • TECEone 2
  • TECEone 3
  • TECEone 4
  • TECEone 5