​Sprchové žľaby Concept 200

Sprchovací kút v modernej a priestrannej kúpeľni žiada svoje. Stále obľúbenejšou alternatívou klasických sprchových vaničiek sú sprchové žľaby.

​Sprchové žľaby Concept 200 zverejnené: 26. 1. 2017

Vaničkám odzvonilo, prichádzajú žľaby!

Požiadavky na modernú kúpeľňu stále viac smerujú k čistote použitých tvarov, dokonalej funkčnosti a harmónii. Lesklý kovový vzhľad a jednoduchý čistý tvar sprchového žľabu ladne doplní dizajn moderných kúpeľňových armatúr a obľúbených veľkoformátových dlažieb.

Pre bezpečnú podlahu a bezbariérový vstup

Žľaby sú vhodné do malých sprchový kútov aj veľkých priestranných kúpeľní, vďaka ich rozmerom od 70 cm až do 150 cm je možné žľaby umiestniť po celej dĺžke bežného sprchovacieho kúta a zaistiť tak rýchly a plynulý odtok vody. Podlaha sprchovacieho kúta je tak rýchlo zbavená vody, čo je nielen praktické z hľadiska upratovania, ale zároveň eliminuje riziko úrazu. Ďalšou výhodou použitia sprchového žľabu pred klasickou vaničkou, je možnosť vytvorenia bezbariérového vstupu.

Vysoký prietok vody a ľahké čistenie

Kapacita vybraných sifónov je až 70l / min, žľaby sú tak vďaka vysokej prietočnosti sifónov vhodné napríklad aj pre hydromasážne panely. Vlastné telo sprchového žľabu je vyrobené z nerezovej ocele a nemá žiadne medzery či skrutky. Preto sa veľmi ľahko čistí aj bez použitia agresívnej chémie, čím je zaručená dokonalá hygiena.

Dlažba alebo rošt

Záleží len na každom z vás, ktorému dizajnu dáte prednosť. U veľkých formátov obkladov a dlažieb sa viac kombinujú sprchové žľaby spolu s roštom na vkladanie dlažby. Menšie formáty obkladov a dlažieb naopak lepšie kontrastujú s klasickým oceľovým perforovaným roštom. Či už si vyberiete variant s roštom pre vloženie dlažby, alebo perforovaný nerezový rošt, nemusíte sa obávať zníženej funkčnosti výrobku. Obe varianty zaručujú rovnakú kapacitu odvody vody sprchovacím žľabom.

Nízka stavebná výška ide staviteľom naproti

Stavebná výška našich žľabov je už od 65 mm, čo je výhodné pri rekonštrukciách kúpeľní, kde je potreba zohľadniť hrúbku existujúcej podlahy a je nutné šetriť každý centimeter.

Predĺžená záruka

Za svojimi produktmi si stojíme, preto na všetky podlahové žľaby značky Concept ponúkame predĺženú záruku v celkovej dĺžke trvania 5 rokov!

  • KÚPEĽNE Ptáček - Sprchové žľaby Concept 200
  • KÚPEĽNE Ptáček - Sprchové žľaby Concept 200
  • KÚPEĽNE Ptáček - Sprchové žľaby Concept 200
  • KÚPEĽNE Ptáček - Sprchové žľaby Concept 200
  • KÚPEĽNE Ptáček - Sprchové žľaby Concept 200