Špeciál – magazín spoločnosti Ptáček

Všetko, čo by ste mali vedieť pri budovaní novej kúpeľne, kúrení a nakladaní s odpadovou a pitnou vodou. 158 strán noviniek, nápadov, tipov a inšpirácie, ako si zariadiť nový domov či zmeniť účelne ten súčasný.

Špeciál – magazín spoločnosti Ptáček zverejnené: 19. 2. 2023

Mnoho strán inšpirácie

Za tradíciou spoločnosti Ptáček stojí nielen 31 rokov obchodu, viac ako 130 pobočiek v Čechách aj na Slovensku, tisíce spokojných zákazníkov, ale predovšetkým ohromné skúsenosti a odbornosť. Tie sú neoceniteľnou potrebou pri výstavbe alebo prestavbe nielen kúpeľne, ale aj domu či bytu. Spoločnosť Ptáček tieto skúsenosti prezentuje v magazíne Špeciál Ptáček, ktorý je inšpiráciou pre rok 2023.

Magazín Špeciál Ptáček nie je len klasickým katalógom zobrazujúcim ponúkané produkty. Predstavuje kultúru bývania ako dôležitú súčasť moderného životného štýlu, prináša inšpiráciu, predstavovaný tovar ponúka v širšom kontexte. Tešiť sa môžete nielen na pestrý obsah, ale aj kvalitné technické informácie. Pomôže vám lepšie sa zorientovať pri riešení vášho bývania, predstaví aj niekoľko realizácií, ktoré vznikli v spolupráci s firmou Ptáček, ktoré vznikli od grafického návrhu až po samotnú realizáciu.

Ako na moderné bývanie

Zo Špeciálu sa dozviete napríklad o ekostyle v interiéri, prírodných motívoch, kúpeľňových štýloch, inovatívnych materiáloch, či trendových farbách. Iste vás zaujmú aj ďalšie témy, ako napríklad individualizácia v obytných priestoroch, revolučné riešenie s originálnym LED osvetlením a ďalšie. Obľúbené sú aj stránky o zaslúženom rozmaznávaní, kde firma Ptáček radí, ako na domáce wellness.

Bez zaujímavosti nie sú pasáže o šikovných "smart-technológiách". Tými dnes ovládate sprchové programy, činnosť toalety, osvetlenie v kúpeľni a ďalšie. Mnohí výrobcovia už začlenili tieto technológie napríklad aj do zdrojov úsporného a ekologického vykurovania. Inteligentná domácnosť bola skôr fantáziou vizionárov, dnes sa pomaly stáva bežnou súčasťou života, ak chcete mať svoj dom pod kontrolou.

Už po prečítaní prvých stránok zistíte, že magazín môže byť pre vás veľmi cenným pomocníkom. Posúďte sami podľa názvu jednotlivých kapitol: Štýlová hra, Súčasné trendy, Inšpirácie z Rakúska, Kúpeľňové dominanty, Sprchovanie s bonusom, Zenové momenty, Obložené krásou či udomácňujeme kúpeľňu nábytkom... Z toho je zrejmé, že na 158 stránkach nájdete mnoho zaujímavých informácií čerpajúcich z dlhoročných skúseností odborníkov z mnohých oblastí.

Nechýbajú informácie o teple

Špeciál rozhodne nie je katalógom ponúkaných výrobkov, ale moderným inšpiratívnym prehľadom technických vychytávok, aktuálnych trendov, inovatívnych riešení a zaujímavých postupov. Je to nevšedná prezentácia moderného bývania. Okrem kúpeľní sa čitateľ zoznámi s rôznymi druhmi vykurovania, počnúc klasickým kotlom na tuhé palivá až po alternatívne zdroje tepla ako sú toľko vyhľadávané tepelné čerpadlá, solárne zdroje. Rovnakú pozornosť autori venovali inžinierskym sieťam, rekuperačnému vykurovaniu, krbom, alebo pitnej či odpadovej vode. Jednotlivé témy obsahujú skúsenosti odborníkov, s dôrazom na toľko dôležité úspory a zároveň na najnovšie poznatky z daných odvetví.

Cenný pomocník na našich pobočkách

Nový magazín Špeciál, ktorý je ZADARMO k dispozícii na všetkých pobočkách Ptáček v tlačenej forme, či v elektronickej podobe, ktorú si môžete prezrieť či magazín stiahnuť do svojho mobilného zariadenia. Magazín Ptáček je nielen zdrojom inšpirácie, ale aj pozvánkou do prevádzok Ptáček, kde nájdete ďalšiu značnú dávku inšpirácie, ale aj odbornú pomoc a cenné rady.

Nový magazín Špeciál si môžete:

Ten prvý krok ale musíte urobiť vy. Zastavte sa v niektorej z pobočiek a odneste si okrem inšpirácie aj nový magazín Špeciál Ptáček.