Siedmy ročník Veľtrhu Ptáček

Srdečne pozývame odborné montážne firmy na Veľtrh PTÁČEK, ktorý sa koná v dňoch 2. - 4. 4. 2019 v pavilóne "P" areálu Brnenského výstaviska.

Siedmy ročník Veľtrhu Ptáček zverejnené: 20. 3. 2019

Spoločnosť PTÁČEK - veľkoobchod, a.s., prevádzkovateľ veľkoobchodných predajní, siete štúdií Kúpeľne Ptáček a samoobslužných predajní tzv. Inštalatércentier, opäť usporiadava obľúbený, už siedmy, ročník veľtrhu so zameraním na kúrenie – plyn – voda – sanita – kúpeľne – inžinierské siete – alternatívne zdroje.

Tohtoročný ročník brnenského veľtrhu sa koná od 2. do 4. apríla 2019 a je určený iba pre odbornú verejnosť. Naši obchodní partneri môžu veľtrh navštíviť po dohode so svojím obchodným zástupcom.

Veríme, že pre nás všetkých bude sedmička rozhodne šťastným číslom a Veľtrh PTÁČEK 2019 bude opäť prínosom, nielen pre Vás zákazníkov, ale aj pre vystavúcich dodávateľov. Tento rok opäť ponúkame radu noviniek z oblasti alternatívných a ekologických zdrojov kúrenia, sanitárneho vybavenia a kúpeľní, nakladanie s dažďovou vodou a ďalších populárnych tém v stavebníctve. Na ploche viac ako 5.000 m2 sa predstaví cez 150 dodávateľov a vystavovateľov. K dipozícií budú ukážky a funkčné vzorky produktov, preškolení technici, katalógy a propagačný materiál.

Tešíme sa na stretnutie s Vami na Veľtrhu 2019 - Váš PTÁČEK-veľkoobchod, a.s.