Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

SCHIEDEL novo v sortimente

Rozšírili sme pre vás portfólio našich dodávateľov o kvalitného výrobcu a to rakúsku firmu SCHIEDEL. Teraz môžete pohodlne objednávať nerezové systémy tohto vysoko kvalitného oddymenia pre plynové kotly.

SCHIEDEL novo v sortimente zverejnené: 19. 1. 2018

Firma SCHIEDEL je považovaná za jedného z najväčších výrobcov komínových systémov na svete. Jedná sa o medzinárodnú korporáciu s niekoľkými výrobnými závodmi. Portfólio produktov ponúka komplexný ucelený sortiment výrobkov a technológií pre riešenie odvodu spalín od všetkých druhov spotrebičov (od plynových kotlov, karmy, cez kotly, kachle až po krby) v bytových i nebytových objektoch.

Základné rozdelenie sortimentu nerezových komínov SCHIEDEL:

  • SCHIEDEL KERASTAR - Trojvrstvový komínový systém s vnútornou keramickou vložkou
  • SCHIEDEL ICS - Trojvrstvový komínový systém s vnútornou nerezovou vložkou
  • SCHIEDEL PERMETER - Trojvrstvový komínový systém s farbeným vonkajším plášťom
  • SCHIEDEL HP 5000 - Vysoko pretlakový komínový systém pre komerčné využitie

Kvalitný systém oddymenia SCHIEDEL môžete objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Dodanie na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi je veľmi rýchle. Tovar sme schopní dodať podľa potreby, maximálne však v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Dodacia lehota sa riadi aktuálnej skladovej disponibilite dodávateľa. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky SCHIEDEL je k objednaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.