Sálavé stropné panely KSP to go

Prichádza revolúcia vo vykurovaní domácich garáži a dielní. Sálavé stropné panely KSP to go od firmy KOTRBATÝ ako zaujímavá alternatíva klasických radiátorov.

Sálavé stropné panely KSP to go zverejnené: 20. 11. 2019

Sálavé stropné panely KSP to go od českého výrobcu firmy KOTRBATÝ sú ďalšou sortimentnou novinkou dostupnou exkluzívne v našej predajnej sieti. Panely vynikajú jednoduchou montážou, vysokým účinkom a sú takmer bezúdržbové.

Asi každý stavebník, ktorý má súčasťou svojej nehnuteľnosti priestor garáže a dielne, musí riešiť otázku vykurovania či temperáciu týchto priestorov pre chladnejšie obdobie roka. Moderné podlahové vykurovanie nie je najvhodnejšie z hľadiska záťaže podlahy ani vplyvom na koróziu podvozku automobilu. Klasický radiátor či variant konvektor vyžaduje určitý priestor pre inštaláciu a zaberá tak cenné miesto. Sálavé stropné panely prinášajú preto jedinečnú alternatívu ako tieto priestory vykúriť pomocou napojenia na hlavný rad výhrevu vody bez nutnosti inštalácie pomocných zdrojov tepla ako napr. priamo výhrevných alebo teplovzdušných jednotiek.

Pre maximálny komfort a dlhú životnosť sú panely vyrábané z hliníkového plechu a sú vybavené ochranným nástrekom bielej farby (RAL 9016). Aj vďaka tomu si môžete dovoliť dať na výrobok predĺženú záruku 10 rokov! Súčasťou balenia sálavých stropných panelov KSP to go je kompletný inštalačný balíček. Panely sú dodávané v dvoch dĺžkových variantoch pre domáce použitie a to 2000 alebo 3000 mm a troch šírkach v rozmeroch 600,900 a 1200 mm. Panely sa kotvia ku stropnej konštrukcii pomocou 4 závesných bodov.

2v1 alebo jeden produkt rieši 2 potreby. Okrem tepla samozrejme potrebujeme v dielni a garáži svietiť. Sálavé stropné panely sa dajú dovybaviť LED osvetlením!


Výhody sálavých stropných panelov KSP to go

  • Kvalitné hliníkové telo nepodliehajúce korózií
  • Šetrí priestor v garážach a dielňach
  • Ľahká, respektíve minimálna údržba
  • Možnosť doplnenia o LED osvetlenie
  • Exkluzívne v našej predajnej sieti
  • Predĺžená záruka na 10 rokov!

Sálavé stropné panely KSP to go do firmy KOTRBATÝ môžete objednať a zakúpiť exkluzívne v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Základné modely máme skladom na centrálnych skladoch a vybraných pobočkách. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopný produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácii o produktoch zo sortimentu divízie a vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Ďalšie informácie môžete získať aj na stránkach výrobcu. Kompletný sortiment výrobkov KOTRBATÝ je možné objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Zo zložitejšími realizáciami Vám taktiež poradí náš špecializovaný tým podpory predaja.

  • ksptogo-1
  • ksptogo-2
  • ksptogo-3
  • ksptogo-4

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalóg - Sálavé stropné panely KSP to go PDF 2.51 MB