Rozširujeme skladové zásoby kotúčov a vrtákov

Rozširujeme skladové zásoby kotúčov a vrtákov zverejnené: 9. 2. 2021

Potreby trhu a požiadavky zákazníkov nás vedú k rozšíreniu našej ponuky o ďalšie výrobky. Najnovšie na našich Inštalatércentrách nájdete nástroje, ktoré potrebujete pre vašu prácu. Predovšetkým ide o kotúče a vrtáky. Je potrebné k nášmu profesionálnemu náradiu, ktoré je teraz v akcii, ponúknuť aj kvalitné nástroje.

Vrtáky:

Do ponuky sme zaradili lacnejšie rady štvorbritých vrtákov FESTA SDS+ pre príklepové vŕtanie do mramoru, kameňa, keramiky, tehly, betónu, aj muriva.
Ponuku sme rozšírili o nové rady štvorbritových vrtákov 5X SDS+ od firmy Bosch vhodných do muriva, betónu a armovaného betónu (geometria vrtáku zo 4 Britmi zabraňuje zaseknutiu v armovaní, nedochádza k odlomeniu špičky vrtáku)

Pre doplnenie sortimentu vrtákov boli zaradené aj dvoj britové vrtáky EXTREME s valcovou stopkou od firmy DeWalt, vhodné pre vŕtanie do každého typu muriva.

Kotúče:

Podobne ako pri vrtákoch, sú teraz do sortimentu diamantových kotúčov zaradené vedľa značkových typov od firmy Bosch a DeWalt aj diamantové kotúče nižšej cenovej hladiny pod značkou FESTA. Sú vhodné pre suché rezanie betónu, tehiel, muriva, kameňa a ďalších materiálov.

Zostávajú naskladnené 3 typy najžiadanejších kotúčov Bosch rady Štandard. Pri sortimente kotúčov a vrtákov chceme postupne rozširovať ponuku na základe dopytu a požiadaviek našich odberateľov, preto tento stav, rozhodne nie je konečný. Preto sa na vybraných pobočkách môžete stretnúť aj s ďalším novým sortimentom a po zistení záujmu, ho naskladníme aj na ostatné pobočky. Budeme zároveň testovať kvalitu, a tým aj záujem o nové vrtáky či kotúče, a predpokladáme rozšírenie tohto sortimentu.

Viac informácií o našich aktuálnych cenách a rozšírenej ponuke, vám poskytnú obchodní zástupcovia alebo odborní predajcovia na pobočkách. Na nich sa tiež obracajte v prípade vašich námetov a prianí.