Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Rozšírenie sortimentu - OSMA PP KG2000

Po novom vás držíme skladom systém OSMA PP KG2000 na vybraných pobočkách!

Rozšírenie sortimentu - OSMA PP KG2000 zverejnené: 13. 9. 2018

Systém vnútornej kanalizácie OSMA HT Plus a univerzálny systém pre vnútorné i vonkajšie použitie OSMA KG System SN4, SN8 a SN10 je k dostaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod a je bežným sortimentom našich samoobslužných predajní, tzv. Inštalatércentier. Pretože na kvalite nám záleží, dodávame iba tieto osvedčené systémy s predpokladanou životnosťou až 100 rokov! Záruka kompatibility rúr a tvaroviek, záruka tesnosti spojov a materiálom bez olovnatých stabilizátorov.

Novo pre vás držíme skladom systém OSMA PP KG2000 na vybraných pobočkách Bratislava – Žilina – Košice - Zvolen. Kanalizačné rúry a tvarovky OSMA PP KG2000 z polypropylénu, so schopnosťou dlhodobo teplotám do 90°C a účinkom svetla s hodnotou kruhovej tuhosti SN 10.

Systém KG 2000 je určený pre uloženie v krajine v miestach s vyššími vrcholovými tlakmi ako sú diaľničné vozovky, extrémne hĺbky uloženia či oblasti s vysokou hladinou podzemnej vody. Tesnosť spojov systému pri pretlaku aj podtlaku zabezpečuje viac brity tesniaci element, ktorý je opatrený napínacím britom - zabraňuje vniknutiu nečistôt medzi tesnenie a stenu rúrky, vymedzovacím britom - fixuje pozíciu zasunutej rúry, stieracím britom - odstraňuje zvyšky nečistôt zo zasúvaného konca rúry, hlavným britom - zaisťuje dlhodobé utesnenie spoja.

Výhody nadštandardného sortimentu pre vonkajšie odpadové potrubie OSMA PP KG2000:

  • robustnejšie rúry a tvarovky z polypropylénu
  • vodotesnosť aj plynotesnosť
  • vysoká tepelná odolnosť do 90 °C
  • dokonalá tesnosť spojov

Kompletný sortiment pre vnútorné a vonkajšie rozvody odpadov a kanalizácie OSMA môžete zakúpiť na všetkých veľkoobchodných predajniach a každom Inštalatércentre v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Vďaka veľkým skladovým zásobám, ktorými naša spoločnosť disponuje, je dodanie priamo k zákazníkovi či na stavbu možné takmer obratom. Viac informácií o produktoch zo sortimentu Inžinierskych sietí a inštalácií požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - OSMA KG2000 PDF 1.84 MB