Rohový odvzdušňovači ventil Concept flexVent H

Do ponuky našej privátnej značky Concept doplňujeme rohové odvzdušňovacie ventily pod označením Concept FlexVent H od firmy FLAMCO.

Rohový odvzdušňovači ventil Concept flexVent H zverejnené: 19. 11. 2019

Odvzdušňovacie rohové ventily Concept FlexVent H od firmy FLAMCO sú osvedčeným spoľahlivým výrobkom s vysokou účinnosťou odvzdušňovania a dlhou životnosťou určený pre vykurovanie a chladenie. Rohové odvzdušňovacie ventily tak dopĺňajú ponuku priamych odvzdušňovacích ventilov Concept AirVent.

Voda v systéme obsahuje vzduch, ktorý môže spôsobiť koróziu a znižovať prenos tepla a chladu. Rohový ventil Concet Flexvent H sa inštaluje na mieste, kde sa hromadí vzduch. Ventil Cocnept Flexvent pracuje na princípe plaváku, keď nazhromaždený vzduch spôsobí pokles plaváku a následne otvorí odvzdušňovací ventil. Po vypustení vzduchu sa plavák opäť zdvihne a uzavrie ventil.

  • Telo odvzdušňovacieho ventilu Concept Flexvent H je vyrobené z jedného kusu mosadzi
  • Vďaka veľmi malým rozmerom je možné ho ľahko namontovať do akéhokoľvek systému. Pomerne veľký vzduchový vankúš v hornej časti každého typu plavákového odvzdušňovača ventilu Concept FlexVent H dostatočne chráni sedlo ventilu pred kontamináciou nečistotami a vodného kameňa, takže ventil Flex Vent nebude unikať.
  • Vhodné pre zmes vody a glykolu až do koncentrácie 50%
  • Max. prevádzková teplota: 120 °C
  • Max. odvzdušňovací tlak: 7,0 bar
  • Max. prevádzkový tlak: 10,0 bar
  • Exkluzívne len v našej predajnej sieti
  • Predĺžená záruka výrobkov Concept

Ventily máme skladom na všetkých našich veľkoobchodných a samoobslužných pobočkách. Priamo k zákazníkovi alebo na stavbu sme schopní produkty dodať obratom. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov našej privátnej značky Concept je na objednanie a predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod. Zo zložitejšími realizáciami Vám taktiež poradí náš špecializovaný tým technickej podpory predaja.