Rekuperácia KORADO – ThermWet

Rozširujeme sortiment rekuperácií o významného dodávateľa Korado ThermWet, známeho predovšetkým zo sortimentu vykurovania.

 Rekuperácia KORADO – ThermWet zverejnené: 27. 7. 2023

Spoločnosť Korado teraz ponúka aj rekuperačné jednotky ThermWet, ktoré nájdu uplatnenie v súkromných aj štátnych objektoch, skrátka v mnohých oblastiach.

Firma ThermWet ponúka množstvo jednotiek Ventbox v rôznych veľkostiach pre byty, domy aj komerčné priestory, vrátane škôl s výkonmi 150 - 800 m3/h. Všetky jednotky majú spoločné vlastnosti, ako je webové ovládanie, funkcie letného vetrania by-pass, rozhranie MOBDUS a inteligentná protimrazová ochrana. Okrem bežných senzorov majú tieto jednotky tiež možnosť pripojenia čidla na meranie radónu a režim pre jeho elimináciu. Každá jednotka sa líši podľa prietoku, výmenníka a motorov. Všetky je možné ovládať z počítača, smartfónu alebo tabletu. Nová jednotka Ventbox 800 má maximálny prietok 800 m3/h s voliteľnou možnosťou pripojenia na centrálny dispečing pre vzdialenú správu.

V prípade akýchkoľvek otázok je vám pripravená pomôcť s návrhom aj naša technická podpora z oddelenia špecializujúca sa na vzduchotechniku, a to ako pre realizáciu rekuperačnej jednotky, tak aj samotných rozvodov VZT.