Predizolované potrubie - múdra a efektívna montáž

Chytré materiály šetria váš čas a peniaze. Prinášame vám novinku v sortimente - predizolované potrubia REHAU s možnosťou rezu podľa požiadavky zákazníka.

Predizolované potrubie - múdra a efektívna montáž zverejnené: 7. 3. 2017

Na našom centrálnom sklade v Žiline sme pre vás naskladnili vysoko kvalitné systémy predizolovaného potrubia REHAU RAUTHERMEX. V prípade špeciálnej požiadavky je možné dodať vybraný systém na akúkoľvek stavbu po celej Slovenskej republike. Potrubie je možné rezať na požadovanú mieru podľa priania zákazníka!

Základom systému je kurenárska rúrka PE-Xa obalená tepelno-izolačnou penou. Vonkajšou vrstvou je PE obal brániaci mechanickému poškodeniu. Predizolované potrubie pre rozvody vykurovacej vody je možné použiť v rôznych typoch budov od rodinných a bytových domov, verejný sektor až po viacpodlažné komerčné a priemyselné stavby. Spájanie potrubia prebieha pomocou systémových tvaroviek, ktoré zaručujú pevnosť a trvanlivosť spoja. Rúrky sú dodávané v dĺžkach podľa požiadaviek zákazníka, s možnosťou rezania na mieru z navíjacích cievok. Vďaka tomu sa razantne urýchľuje a zlacňuje vlastná pokládka systému a šetria sa náklady a prácnosť spojená s dodatočnou izoláciou klasických trubiek.

Predizolované potrubie REHAU RAUTHERMEX je vhodné pre média s teplotou do max. 95 °C a max. pracovným tlakom 6 bar.

Možnosti využitia predizolovaného potrubia:

  • diaľkové rozvody tepla a pitnej vody
  • rozvody pre priemyselné a chladiace zariadenie
  • rozvody k zariadeniam na spracovanie biomasy
  • rozvody k bazénom

Predizolované potrubia a systémové príslušenstvo je možné zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Kompletné systémy vrátane tvaroviek a príslušenstva sú naskladnené na našich centrálnych skladoch, odkiaľ sme schopní ich dodať na akúkoľvek našu pobočku, či miesto určené zákazníkom, do niekoľkých pracovných dní od objednania.