​Ponuku PPR rozširujeme o novinku PP-RCT a rúrky FIBER

V našej predajnej sieti PTÁČEK-Veľkoobchod, a.s., nakupujete len originálne produkty renomovaných dodávateľov a značiek. Nie každý systém PPR je Ekoplastik, preto dodávame len materiály prvotriednej kvality.

​Ponuku PPR rozširujeme o novinku PP-RCT a rúrky FIBER zverejnené: 19. 5. 2017

Systém PPR (random kopolymér propylenu) od spoločnosti Wavin Ekoplastik ponúka rozsiahle portfólio rôznych typov tvaroviek a potrubia v dimenziách 16 - 125 mm z materiálu PPR a 160 - 250 mm z materiálu PP-RCT. Potrubie a tvarovky sú určené pre rozvody vody, tekutých médií a vzduchu. Spájanie sa vykonáva polyfúznym zváraním pre dimenzie 16-125 mm či na tupo pre dimenzie 160-250 mm, ktoré zaisťuje silné homogénne a trvanlivé spoje. Potrubie a tvarovky sú určené pre rozvody vody, tekutých médií a vzduchu.

Okrem bežných trubiek a systému PPR vo variantoch PN 10, 16, 20 u nás zakúpite aj novinku Ekoplastik FIBER, ktorá je v bežných dimenziách skladom na centrálnych distribučných miestach alebo na objednávku v prípade špeciálnych priemerov. Trojvrstvové trúbky Ekoplastik FIBER Basalt Plus sú dodávané v priemeroch 20 -125 mm. Vyrobené sú z polypropylénu PP-MRC novej generácie v kombinácii s čadičovým vláknom. Rúrky Ekoplastik FIBER Basalt Plus sú univerzálne použiteľné pre rozvody studenej, teplej vody a vykurovanie. Rozvody z trubiek FIBER Basalt Plus vynikajú jednoduchou a rýchlou montážou, bezpečnosťou vďaka až 3x menšej dĺžkovej rozťažnosti a dlhou životnosťou.

V ponuke tiež máme na objednávku aj rúrky Fiber Basalt Clima, ktoré sa používajú na rozvody chladenia a klimatizácie a tiež pre priemyselné rozvody, kde teplota média nepresahuje 40 stupňov. Rúrky Fiber Basalt Clima vynikajú mimoriadnou odolnosťou s až 3x menšou teplotnou dĺžkovou rozťažnosťou. Potrubie so dodáva v priemeroch 20 -125 mm.

Výrobca Ekoplastik poskytuje na všetky typy rúrok predĺženú záruku 10 rokov.

Potrubné systémy Ekoplastik môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Vybrané rúrky, tvarovky a príslušenstvo máme skladom na našich Inštalatércentrách, rozšírený sortiment a zásoby sú k dispozícii na našich centrálnych distribučných skladoch. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu Inštalácie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalog - Ekoplastic PPR PDF 3.18 MB
Návod - Polyfúzní svařování PDF 1.07 MB
Průvodce sortimentem - Wavin vnitřní instalace PDF 3.18 MB
Tabulky tlakových ztrát PPR PDF 1.11 MB