Ponorné kalové čerpadlo AmaPorter

Ponorné kalové čerpadlo AmaPorter zverejnené: 15. 11. 2023

Osvedčený typový rad kalových čerpadiel KSB AmaPorter s motormi s menovitým výkonom 0,55 až 1,5 kW bol tento rok rozšírený o ďalšie veľkosti, a síce až do výkonu 4,2 kW. Toto umožnilo dosiahnuť vyššie prietoky a dopravné výšky.

KSB AmaPorter je určený na čerpanie odpadovej vody, splaškov, dažďovej alebo riečnej vody. Robustná konštrukcia zaručuje vysokú prevádzkovú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Správne dimenzovaný motor umožňuje vysokú prevádzkovú spoľahlivosť aj za sťažených prevádzkových podmienok. Tento typ kalových čerpadiel je osadený hriadeľom z nerezovej ocele a je dodávaný s jednou, alebo dvoma mechanickými upchávkami ktoré nie sú závislé od smeru otáčania motora.

Inštalované rezacie zariadenie s vysokou mechanickou odolnosťou voči znečistenej vode umožňuje prevádzku aj s hrubšími nečistotami. Inštaláciu čerpadla je možné vykonať ako stacionárne s bezskrutkovým spojom na pätkovom kolene, alebo ako mobilnú inštaláciu v nádrži. Materiál telesa čerpadla je liatinový maximálne dopravované množstvo je až 130m3/h, maximálny výtlak je až 37m, maximálna teplota čerpanej kvapaliny je 40 °C. Inštalačné príslušenstvo ako sú armatúry, ovládacie jednotky, snímače hladiny alebo plaváky sú k nájdeniu v technických podkladoch výrobcu.

Čerpadlá KSB je možné objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Ďalšie produkty a nielen čerpadlá si môžete vybrať v špecializovaných predajniach so sortimentom kúrenie, voda, plyn v našich Inštalatércentrách.