Ohrievače TESY - novo v ponuke

Predstavujeme vám ohrievače TESY ako novinku v našom sortimente pre ohrev a prípravu TUV.

Ohrievače TESY - novo v ponuke zverejnené: 20. 6. 2017

TESY je mladá a rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť, produkujúca vysoko kvalitné a cenovo dostupné zásobníkové tlakové ohrievače vody s elegantným dizajnom na veľmi slušnej a konkurencieschopnej úrovni. Je to tretí najväčší výrobca v Európe. Spoločnosť TESY chápe globálne trendy a potreby spotrebiteľa a preto investuje do vývoja nových výrobkov, ktorých prednosťou je funkčnosť, efektívnosť a spoľahlivosť.

Zásobníkové ohrievače vody TESY určené pre jedno, alebo viac odberných miest, sú vyrábané modernou metódou plazmového zvárania. Technológia plazmového zvárania zaisťuje vyššiu pevnosť a odolnosť zvaru čo výrazne zvyšuje rezistenciu voči mechanickému poškodeniu. Všetky ohrievače TESY sú konštruované s patentovaným riešením napúšťania studenej vody PISTON EFFECT. Toto riešenie umožňuje vysokú produkciu TUV – tzv. V MIX 40°C. Tento je vyšší o 15-20l v porovnaní s bežným ohrievačom. Vnútorná časť nádoby zásobníkov TESY má sklokeramickú úpravu povrchu, ktorá zaisťuje vysokú ochranu proti korózii s antibakteriálnym účinkom a tým zaisťuje čistotu a hygienickú nezávadnosť vody. V ohrievači je inštalovaná hrubá magnéziová anóda a kapilárny termostat, ktorý umožňuje lepšie a presnejšie nastavenie teploty vody a riadenie ohrevu vody. Nízke teplotné straty zabezpečuje izolácia 32mm a konštrukcia ohrievača bez tepelného mostu medzi nádržou a konzolou. Elektrické krytie ohrievačov je IP 24.

Séria Tesy BiLight a Siwell sú z ekonomickej rady ohrievačov na TÚV vhodné pre nízkonákladové realizácie. Séria Modeco Ceramic s keramickým ohrevným telesom v smaltovanom púzdre (suchý ohrev vody) a ANTICALC so suchým ohrevným telesom v smaltovanom púzdre je vysoko efektívna a energeticky šetrná. Malé zásobníkové ohrievače reprezentuje séria Compact s inštaláciou nad, alebo pod drez .

Výhody ohrievačov TESY:

  • Nádrž ohrievača chránená špeciálnym smaltom
  • Ergonomický vysúvateľný termostat s nastavením optimálnej teploty
  • Anódová ochraná pre dlhú životnosť nádrže
  • Ochrana pred zamrznutím a prehriatím
  • Piston - piestový efekt zabraňuje premiešaniu studenej a už ohriatej vody (až o 15% viac teplej vody)
  • Poistný ventil s klapkou, montážna sada
  • Napájacia šnúra s vidlicou
  • Keramické ohrevné teleso v smaltovanom puzdre (suchý ohrev vody) - Modeco Ceramic
Prehlaď produktov skladom
Séria Typ
Objem
Výkon
TESY BiLigth závesný elektrický závesný elektrický 30 - 150 l
1,2 - 2 kW
TESY Modeco Ceramic závesný elektrický
50 - 150 l 0,8 - 2,4 kW
TESY Compact GCU závesný elektrický
6 - 30 l 1,2 - 2,0 kW
TESY Siwell závesný elektrický
50 - 120 l 2,0 kW

Ohrievače TESY zakúpite v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Výrobné rady TESY BiLight, Modeco Ceramic, Compact a Siwell máme skladom na vybraných Inštalatércentrách a všetkých centrálnych distribučných miestach, odkiaľ sme schopní dodať tovar na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu Inštalácií a Ohrevu vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.

  • PTÁČEK - veľkoobchod: Ohrievače TESY
  • PTÁČEK - veľkoobchod: Ohrievače TESY
  • PTÁČEK - veľkoobchod: Ohrievače TESY
  • PTÁČEK - veľkoobchod: Ohrievače TESY

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - ohrievače TESY BiLight PDF 96.67 KB
Leták - ohrievače TESY MODECO Ceramic PDF 139.12 KB
Návod - ohrievače TESY BiLight PDF 2.82 MB