Ohrievače pre veľký dom či malú chatu

Ohrievače pre veľký dom či malú chatu zverejnené: 11. 8. 2023

Firma Dražice je český výrobca ohrievačov vody s dlhoročnou tradíciou. Ich ohrievače sú známe pre svoju spoľahlivosť a kvalitu. Priebežne predstavujeme ich novinky rovnako ako osvedčené výrobky.

Vlajkovou loďou a najúspornejším modelom je ohrievač OKHE SMART s inteligentným režimom a možnosťou ovládania mobilnej aplikácie. Ide o moderný a inteligentný ohrievač, ktorý kombinuje pokročilú technológiu s energetickou účinnosťou. Právom je na výslní záujmu užívateľov predovšetkým preto, že je vybavený radom funkcií, ktoré zaisťujú pohodlný a efektívny ohrev vody.

Medzi jeho hlavné prednosti patrí:

  • Inteligentné riadenie - OKHE SMART je vybavený vstavaným riadiacim systémom, ktorý optimalizuje ohrev vody podľa aktuálnych potrieb a spotreby. Vďaka tomu je schopný prispôsobiť sa zákazníckym preferenciám a minimalizovať energetické straty.
  • Dotykový panel - ohrievač je vybavený dotykovým panelom, ktorý umožňuje jednoduchú a intuitívnu obsluhu. Tu môžete nastaviť teplotu vody, sledovať prevádzkové informácie a využívať ďalšie funkcie.
  • Komunikačné možnosti - ohrievač je pripravený na komunikáciu s ďalšími zariadeniami a systémami v rámci inteligentnej domácnosti. Napríklad môže byť integrovaný do šikovného termostatu alebo ovládaný pomocou mobilnej aplikácie.
  • Energetická účinnosť – ohrievač je navrhnutý tak, aby minimalizoval straty tepla a maximalizoval účinnosť ohrevu vody. Tým sa znižujú prevádzkové náklady a prispieva sa k ochrane životného prostredia.

V poslednej dobe patrí medzi favoritov aj OKHE ONE/E, plochý ohrievač v modeloch 30-120 litrov, ktorý má zástavbovú hĺbku iba 32 cm.

V ponuke DZ Dražice sú tiež malé zásobníkové a prietokové ohrievače vhodné na umiestnenie pod alebo nad odberné miesto aj veľkokapacitné stacionárne ohrievače OKCE S s objemom až 1000 litrov. Elektrické ohrievače vody - bojlery môžete voliť závesné určené na zavesenie na stenu (vodorovne alebo zvisle) alebo stacionárne určené na postavenie na podlahu.

Pri výbere ohrievača je vždy dobré poradiť sa s odborníkom, aby sa zvolený model čo najlepšie prispôsobil vašim potrebám a prostrediu. Také nájdete v našich Inštalatércentrách. Dodávateľ DZ Dražice plynule zásobuje všetky pobočky Ptáček.