Oddymenie BAXI ECON

Predstavujeme vám nový systém deleného plastového oddymenia s priemerom 80 mm, radu BAXI ECON dostupnú na našich Inštalatércentrách.

Oddymenie BAXI ECON zverejnené: 19. 2. 2018

V spolupráci s dodávateľom BAXI predstavujeme nový systém plastového flexibilného oddymenia ECON. Oddymenie o priemere 80 mm nahrádza pôvodný systém ECON. BAXI ECON je jednovrstvový systém, jeho základ tvorí klasické rúrky a flexibilné hadice. Tie dopĺňa sada systémových komponentov, ako kolená, revízne diely, spojky a ďalšie. Hlavnou prednosťou systému je rýchla a jednoduchá montáž, flexibilnú hadicu je tiež možné rezať pomocou zalamovacieho noža.

Výhody oddymenia BAXI ECON:

  • Cenovo výhodný systém oddymenia
  • Hadica vyrobená z UV stabilného plastu
  • Rezanie a spájanie hadice je veľmi jednoduché
  • Bajonetový spoj zaisťuje presnosť a rýchlosť spájania
  • Istiaca objímka spoja zaisťuje pevnosť spoja a zabraňuje jeho rozpojenia

Systém oddymenia BAXI môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Sortiment je skladom na vybraných pobočkách a centrálnych distribučných miestach. Na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní jednotlivé produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky BAXI je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod, so zložitejšími zákazkami vám pomôžu naši špecialisti z oddelenia technickej podpory predaja.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - BAXI ECON PDF 912.78 KB