Novinky LE BON

Český výrobca kúpeľňového nábytku prichádza hneď s dvomi novinkami. NEXT ponúka dosky pod umývadlá novo vyrábané z masívního dubu a VIPP je predstaviteľom remeselnej dokonalosti.

Novinky LE BON zverejnené: 25. 9. 2015

NEXT spája výrazné masívne prvky a moderný interiér. Jedná sa o dosky pod umývadlá, ktoré sa novo vyrábajú z masívního dubu. Materiál je špeciálne upravený v štýle „Vintage“, vďaka čomu krásne vynikne kresba dreva. Dĺžku dosky si môžete zvoliť v rozsahu od 60 do 180 cm, výške 10 a hĺbke 50 cm. Jednotlivé skrinky pod dosku možno kombinovať presne podľa vašich predstáv. Čo ale z praktického hľadiska oceníte najviac, sú takzvané výsuvy PUSH, ktoré umožňujú otvoriť skrinku kolenom bez dotyku rúk.

Druhá novinka pod názvom VIPP predstavuje perfektne spracovaný nábytok. Hrany jednotlivých dielov tohto nábytku majú uhol 45 stupňov čo znamená, že do seba dokonale zapadajú. Všetko, čo v kúpeľni potrebujete, máte na dosah, keďze nábytok v sebe ukrýva jednoduché úložné boxy, ktoré sú z vodeodolného materiálu. Ďalej tento nábytok ponúka možnosť osadenia LED osvetlenia v jeho prednej časti. Táto novinka je k dispozícii v akomkoľvek odtieni laku a vo množstve dyhových variácií.