Nová systémová doska EASY TACKER UNI PT

Nová generácia systémových dosiek pre montáž podlahového kúrenia pomocou tacker a spôn plne nahrádza pôvodnú systémovú dosku značky Concept.

Nová systémová doska EASY TACKER UNI PT zverejnené: 28. 1. 2020

Doska EASY TACKER UNI PT zrýchli pokládku teplovodného podlahového vykurovania. Základom dosky je odolnejšia EPS 100 opatrená reflexnou fóliou s rastrom, pre ľahšiu pokládku a presahy s lepiacou páskou, umožňujúce komfortnejšie spájanie jednotlivých dosiek.

Pri aplikácii mokrých procesov ako je liaty betón či anhydrit odporúčame spoje ešte prelepiť hliníkovou páskou Concept. Nezabúdajte tiež na správne prevedenie dilatácií po obvode miestností, na ktoré môžete použiť naše privátne produkty dilatačný pás EASY 656790048 alebo Concept dilatačný pás s lepiacou páskou.

Výhoda nových systémových dosiek EASY TACKER UNI PT:

  • Odolnejšie EPS 100
  • Nižšia cenníková cena
  • Praktické balenie po 10 m2 do kvádrov
  • Kvalita a servis našej privátnej značky EASY

Systémová doska pre pokládku podlahového kúrenia EASY TACKER UNI PT je skladom v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Dosku máme skladom na väčšine našich veľkoobchodných a samoobslužných pobočkách. Priamo k zákazníkovi alebo na stavbu sme schopní produkty dodať obratom. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a vykurovania a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov našich privátnych značiek Easy a Concept je k dostaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. So zložitejšími realizáciami vám tiež poradí náš špecializovaný personál technickej podpory predaja.