Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1

Batéria vhodná do projektov a pre ekonomické realizácie v cenovo dostupnej úrovni a vo vysokej kvalite? Predstavujeme vám sériu CRISTINA PRO 1.

Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1 zverejnené: 19. 7. 2017

Séria CRISTINA PRO 1 je exkluzívna séria našej privátnej značky CRISTINA, najnovšie dostupná v našej predajnej sieti. Séria batérií PRO 1 je koncipovaná ako ucelený rad obsahujúci stojankové, pákové, umývadlové a bidetové batérie, nástenné sprchové a vaňové batérie, podomietkové sprchové a vaňové sprchové batérie v jednoduchom funkčnom dizajne. Batérie PRO 1 z radu Professional sú určené predovšetkým do projektov a realizácií s dôrazom na vysokú ekonomickosť, kde dodávateľ aj investor ocení ich jednoduché čisté tvary a cenovú dostupnosť.

Rad Professional sa vyznačuje jednoduchou formou tvaru vodovodnej batérie, vhodnou pre variabilné použitie do kúpeľní všetkých tvarov a veľkostí. Jednoduché ovládanie, kvalitné kartuše pre zníženie spotreby pitnej vody a prvotriedne materiály, radí batérie zo série PRO 1 medzi top projektové produkty. Batérie CRISTINA sú vyrábané v Európe, vo vlastnom závode talianskej armatúrky a spĺňajú všetky európske legislatívy pre materiálovú kvalitu a ochranu zdravia spotrebiteľa.

Vaňové a sprchové batérie PRO 1 sú konštrukčne riešené pre prívod vody G1/2" s rozstupom 150 mm, ktorý je u nás štandardom. Stojankové umývadlové (vo variantoch s výškou 92 alebo 107 mm) a bidetové batérie (s výškou 97 mm) sú potom riešené s pripojením G3 / 4 "a odtokovou súpravou pre G1 1/4". Podomietkové sprchové a sprchové / vaňové batérie sú dodávané vrátane inštalačného modulu pod omietku CRISTINA, ktorý nie je nutné kupovať zvlášť. Sprchovo-vaňové batérie sú navyše štandardne vybavené automatickým prepínačom. Povrchová úprava batérií je v prevedení chróm, vrstva je nanášaná modernými technológiami, ktoré zaručujú predĺženú životnosť a dlhší lesklý chrómový vzhľad pri správnom spôsobe ošetrovania povrchu batérie. Telo batérie je vyrobené z kvalitnej zliatiny mosadze.

Výhody batérií CRISTINA PRO 1:

  • Exkluzívny rad dostupný len v sieti Ptáček - veľkoobchod
  • Pripojovacie hadičky sú súčasťou balenia
  • Kompaktné kartuše o rozmere 35 mm

Vodovodné batérie CRISTINA si môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Produktový rad PRO 1 máme na sklade na centrálnych skladoch a vybraných pobočkách. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie sanita a vodovodné batérie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov našej privátnej značky CRISTINA je možné si objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1
  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1
  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1
  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1
  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1
  • Nová séria vodovodných batérií CRISTINA PRO1

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Vodovodné batérie CRISTINA PRO1 PDF 1.31 MB