Nová exkluzívna séria batérií TITANIA NEON NEW

Exkluzívna ekonomická séria vodovodných batérií TITANIA NEON NEW pre nenáročných a nízkonákladové projekty novo v našej predajnej sieti!

Nová exkluzívna séria batérií TITANIA NEON NEW zverejnené: 11. 6. 2018

V spolupráci s tuzemským producentom vodovodných batérií, sprchového programu a inštalatérskeho materiálu, spoločnosťou NOVASERVIS, predstavujeme novinku v našej predajnej sieti. Vodovodné batérie TITANIA NEON NEW sú dodávané exkluzívne v našej predajnej sieti.

Modely armatúr vychádzajú z tradičných, rokmi preverených modelov, ktoré dostali nový dizajn a vylepšenia. Séria TITANIA NEON NEW ponúka klasické stojankové umývadlové batérie i bez výpuste. Nástenné umývadlové batérie s ramienkom "LUX" alebo "S" o montážnej rozstupe 100 a 150 mm. Drezové batérie s dĺžkou ramienka 150, 200 a 250 mm. Bidetovú stojankovú batériu. Vaňové s prepínačom a sprchové nástenné batérie s rozstupom 100 alebo 150 mm. A tiež špeciálne panelákové nástenné batérie s keramickým ventilom bez príslušenstva, rovnako o rozstupe 100 a 150 mm.

Výhody batérií TITANIA NEON NEW:


  • Kompletný výrobkový rad armatúr používaných v tuzemských domácnostiach
  • Ľahko inovovaný tradičný a univerzálny dizajn
  • Dostupná cena
  • Exkluzívny model v našej predajnej sieti
  • Servis až do domu
  • Predĺžená záruka 5 rokov

Vodovodné batérie TITANIA NEON NEW môžete objednať a zakúpiť exkluzívne v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Všetky batérie máme skladom na centrálnych skladoch a vybraných pobočkách vo veľkých mestách. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme vďaka tomu schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie sanita a vodovodné batérie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky NOVASERVIS je možné si objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - exkluzívna séria batérií TITANIA NEON NEW PDF 448.10 KB