NIBE predstavuje nový rad tepelných čerpadiel „S“

Nové produkty sú odpoveďou na rozvoj chytrej domácnosti, ktorá s vámi komunikuje.

NIBE predstavuje nový rad tepelných čerpadiel „S“ zverejnené: 14. 4. 2020

Tepelné čerpadlá NIBE sa vyznačujú predovšetkým vysokou kvalitou, užívateľským komfortom a hlavne jedinečným regulátorom. Prvý rad tepelných čerpadiel NIBE s touto reguláciou a farebným displejom pre intuitívne ovládanie firma uviedla na trh už pred 10 rokmi. Aj keď je tento regulátor stále jedným z najlepších, spoločnosti NIBE to nestačí a predstavuje doteraz najchytrejší produkt.

Pri novom rade „S“ kladie dôraz na kvalitu, efektivitu, minimálne prevádzkové náklady a maximálnu šetrnosť k životnému prostrediu. Regulátor má po novom veľký dotykový displej a široké spektrum moderných funkcií, ako je napríklad adaptívne riadenie výkonu podľa predpovede počasia. Samozrejmosťou je pripojenie na internet nielen pomocou LAN, ale aj integrovanej WiFi. Zariadenie navyše dopĺňa vlastná bezdrôtová sieť (kvôli rýchlej komunikácii s príslušenstvom či ďalšími komponentmi v rámci chytrej domácnosti) a samozrejme možnosť pripojenia k nadradenému systému pomocou protokolu MODBUS/TCP.

Je zrejmé, že v budúcnosti bude v budovách kladený veľký dôraz na chytré riešenia (tomu zodpovedá plánované zavedenie indikátora pripravenosti budovy na chytré riešenia – (SRI Komisiou Európskej únie) a vďaka novej platforme sú v NIBE pripravení už teraz.

V prvej fáze sa zmena týka tepelných čerpadiel systému zem-voda NIBE S1155 a 1255, najpredávanejšej vnútornej systémovej jednotky VVM S320 a regulátora SMO S40, či novej izbovej jednotky RMU S40. Všetky produkty majú veľký dotykový displej.

Súčasťou balíčka noviniek je aj nová verzia aplikácie pre vzdialenú správu s označením MyUplink. Ide o vyššiu úroveň existujúcej platformy NIBE Uplink, ktorá je v prevádzke už od roku 2011. Vďaka takmer desaťročným skúsenostiam so vzdialenou správou tepelných čerpadiel veríme, že MyUplink splní očakávania všetkých našich zákazníkov.

Úplne nová je potom aplikácia MyUplink Pro, určená pre montážne firmy, ktorá poskytuje napríklad:

  • Aktuálne údaje z tepelného čerpadla
  • Možnosť vložiť firemné údaje priamo z aplikácie do tepelného čerpadla
  • Priame pripojenie k tepelnému čerpadlu bez nutnosti externej siete
  • Sprievodcu spustenia z aplikácie
  • Aktualizáciu software tepelného čerpadla
  • Registráciu produktu

Tepelné čerpadlá NIBE môžete objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Sortiment dodávame na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie vykurovania a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky NIBE je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
S1255 PDF 695.11 KB
NIBE VVM S320 PDF 1.68 MB