Mrazuodolný záhradný kohútik Bugatti Alaska

Novinka medzi skladovým sortimentom na našich Inštalatércentrách - mrazuodolný mosadzný poniklovaný záhradný guľový kohútik BUGATTI Alaska.

Mrazuodolný záhradný kohútik Bugatti Alaska zverejnené: 24. 5. 2018

Sortiment inštalácií novo rozširujeme o plnoprietokové mrazuodolné výtokové kohútiky BUGATTI Alaska. V praxi je poniklovaný mosadzný záhradný guľový kohútik umiestnený na vonkajšej strane obvodovej steny domu. V guli sú dva otvory, ktoré eliminujú tlak vznikajúceho ľadu. Pri zatvorenom kohútiku tlak ľadu zo zvyškovej vody nepoškodí guľový kohútik. Kohútiky spĺňajú vyhlášku MZd č. 409/2005 Zb. pre použitie na pitnú vodu. Konštrukcia gule zamedzuje vzniku ložiska baktérií Legionella pneumophila!

Výhody mrazuvzdorných guľových záhradných kohútikov BUGATTI Alaska:

  • Tlak 16 PN
  • Prevádzková teplota -20 ° C do 120 ° C
  • Kvalitná poniklovaná mosadz
  • Antilegionella
Mrazuodolný záhradný kohútik na vodu BUGATTI Alaska
Rozmer
DN
Objednávacie číslo
MOC*
1/2" x 15 10 06910044 18,19,- €
3/4" x 20 14 06910045 10,46,- €

* Uvedené ceny sú odporúčané výrobcom, vrátane DPH 20%, platné pre rok 2018. Aktuálnu cenu vám na požiadanie poskytne váš predajca.

Záhradný mrazuodolný kohútik výrobcu BUGATTI môžete zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Kohútiky patria k základnému sortimentu všetkých našich Inštalatércentier. Priamo k zákazníkovi sme schopní dodať požadovaný tovar v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie Inštalácie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky BUGATTI je možné zakúpiť alebo objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.