Malé obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L

Spoločnosť Grundfos prichádza s novinkou v segmente malých obehových čerpadiel pod označením Grundfos ALPHA1 L. Tieto čerpadlá nahrádzajú súčasne najpredávanejšie čerpadlá ALPHA2 L, ktoré sa postupne budú dopredávať.

Malé obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L zverejnené: 14. 7. 2017

Výroba takmer legendárneho modelu obehových čerpadiel ALPHA2 L určených pre bežné použitie vo vykurovacích zostavách rodinných domov sa chýli ku koncu (model inovovaný ALPHA 2 naďalej zostáva). Nové inštalácie a výmeny možno do budúcna riešiť nadväzujúcimi modelmi čerpadiel ALPHA3 alebo novinkou ALPHA1 L.

Grundfos ALPHA1 L je vylepšená generácia obľúbených čerpadiel ALPHA. Možno ho teda 100% považovať za plnohodnotné náhradné čerpadlo, ktorého parametre umožňujú náhradu v 95% bežných inštalácií s čerpadlami Grundfos. Vďaka svojmu kompaktnému prevedeniu, jednoduchej inštalácii a priaznivej cene je čerpadlo vítanou novinkou v oblasti malých obehových čerpadiel do vykurovacích zostáv v rodinných domoch. Nastavenie čerpadla je jednoduché a intuitívne, okrem štandardných režimov regulácie umožňuje ALPHA1 L pripojenie k signálnym káblom kotlov (PWM).

Grundfos ALPHA1 L je osadené najmodernejším energeticky úsporným motorom Grundfos, ktorý využíva na svoju prevádzku minimum energie. V porovnaní so staršími modelmi môže mať nižšie prevádzkové náklady až o desiatky percent! Vnútorné časti čerpadla sú vyrobené z nerezu.

Nové obehové čerpadlo Grundfos ALPHA1 L má rad výhod:

  • Najmodernejší energeticky šetrný motor pre úsporu energie a nákladov (vyhovuje smernici EuP)
  • Tichá prevádzka, nízka hladina hluku 42-43 dB (A)
  • Spoľahlivý výkon a dlhá životnosť čerpadla
  • Z čelnej strany prístupná skrutka pre deblokáciu čerpadla
  • Možnosť regulácie výkonu pomocou PWM signálu
  • Predĺžená záruka 5 rokov

Obehové čerpadlá Grundfos ALPHA1 L môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Čerpadlá aktuálne nemáme na sklade, dodávané budú len na objednávku a ich naskladnenie bude postupne po vypredaní jednotlivých modelov ALPHA2 L. Na naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie vykurovanie a čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov Grundfos je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

  • Malé obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Malé obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Malé obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA1 L
  • Obehové čerpadlo GRUNDFOS ALPHA3

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - GRUNDFOS ALPHA1 L PDF 4.31 MB
Tabuľka zámen - GRUNDFOS ALPHA1 L PDF 177.72 KB
Montážny návod - GRUNDFOS ALPHA1 L PDF 3.86 MB