Ktorú klimatizáciu vybrať vám poradí náš katalóg

Ktorú klimatizáciu vybrať vám poradí náš katalóg zverejnené: 26. 7. 2022

Nielen horúce leto, ale tiež viac druhov klimatizácií, ktoré máme na sklade, viedlo k tomu, aby sme všetko zrovnali a zaradili do katalógu s názvom Klimatizácia pre rodinné domy, byty a komerčné priestory. Aby to bolo pre nakupujúcich zaujímavé, na vybrané produkty sme uviedli akciové ceny. Sme tak pripravení na letnú sezónu a držíme klimatizácie skladom na vybraných pobočkách.

S výberom do domácností, kancelárií o priemyselných budovách, vám pomôže oddelenie technickej a servisnej podpory. Tí sa ďalej postarajú o návrh VRF systému, záručný a pozáručný servis či podporu pri spúšťaní zariadenia. Skrátka o klimatizáciách vie naše oddelenie veľa a radi sa o svoje znalosti, skúsenosti a zručnosti podelia aj s vami.

Pobočky so skladovou zásobou klimatizácií a príslušenstva:
Bratislava Pestovateľská, Bratislava Bory, Trenčín, Šamorín IC, Senica, Piešťany IC, Prievidza. Žilina DC, Liptovský Mikuláš, Zvolen, Prešov IC. Nitra, Košice.

V ostatných dňoch prišlo k naskladneniu i klimatizácií Samsung typov AR35 a Wind-Free Comfort sk. KLIS1.

Nachádzajú sa na našich centrálnych skladoch v Bratislave, v Žiline a v Košiciach. Ponúkame i ďalšie klimatizácie pre rodinné domy, byty a komerčné priestory. Predstavujeme výber zo sortimentu renomovaných výrobcov. Veríme, že vám v prehľadnej forme uľahčíme orientáciu v sortimente klimatizácií a ponúkneme možnosti chladenia obytných a rekreačných objektov.




Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Klimatizacie_2022 PDF 1.04 MB