Otváracia doba 1.5. a 8.5. Více informací

Krbové náradie a príslušenstvo nájde svoje miesto v každej domácnosti

Sady krbového náradia, koša či tašky na drevo, nádoby na popol alebo praktické rukavice na prikladanie a doplnky nájdete u Ptáčka naozaj úctyhodné množstvo.

Krbové náradie a príslušenstvo nájde svoje miesto v každej domácnosti zverejnené: 2. 4. 2024

Krbové príslušenstvo je často zabúdané, ale rozhodne je dobré na jeho využitie myslieť už pri samotnom robení krbu alebo kachlí. Či už ide o bezpečnosť alebo údržbu, veľmi vám uľahčia bežné dni. Prezrite si ochutnávku toho, čo nájdete v našom e-shope.

Sady krbového náradia i náčinia pre jednoduchú obsluhu
Tieto sady obvykle obsahujú rôzne druhy nástrojov potrebných na údržbu a čistenie krbu alebo kachlí v ucelenom prevedení. Sú skvelým prostriedkom na udržanie všetkých potrebných nástrojov na jednom mieste a uľahčenie čistenia krbu alebo kachlí. Stojany na náradie ponúkame v mnohých variantoch, vrátane tých s originálnym designom, napr. v tvare rytiera. Správna sada náradia vám pomôže udržať váš krb v bezpečnej a efektívnej prevádzke.

Majte palivo po ruke s košom na drevo
Ku každému krbu či krbovým kachliam patria elegantné a praktické kovové koše a stojany na drevo, ktoré sú funkčným aj dekoratívnym prvkom pre interiér. Zabudnite na obyčajné prútené koše, naše kovové varianty sú elegantné a moderné. Niektoré modely majú dokonca dvojakú funkciu a slúžia nielen na ukladanie dreva, ale navyše je s košom v jednom komplete aj krbové náradie. Už žiadne umelohmotné debničky a papierové krabice. S našimi košmi na drevo získate štýlový doplnok pre váš domov, ktorý udrží zásoby na dostupnom a esteticky príjemnom mieste.

Špeciálna taška na drevo
Obľube sa tešia aj praktické tašky na drevo. Sú dostatočne priestranné, vyrobené z pevného materiálu. Väčšinou sa tak zbavíte prepraviek na ovocie, plastových kýblov či iných náhradiek, ktoré slúžia na provizórnu donášku dreva ku krbu. A nemusíte sa už báť špinavých predlaktí od triesok a pilín.

Krbového príslušenstva nájdete u Ptáčka naozaj úctyhodné množstvo, či už sa jedná o nádoby na popol, vysávače popola alebo praktické rukavice na prikladanie. Inšpirujte sa na e-shope Ptáček a nakúpte vo svojich Inštalatércentrách. Vyberte si ten najlepší doplnok ku krbu pre váš domov.