Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Inventúry na pobočkách Ptáček

Inventúry na pobočkách Ptáček zverejnené: 21. 11. 2022

S blížiacim sa koncom roka sa priblížilo aj obdobie inventúr. Tie budú na jednotlivých pobočkách prebiehať v rôznych termínoch. Na otváraciu dobu budú mať len minimálny dopad, napriek tomu prosím počítajte, že čiastočné obmedzenia budú a to najmä vždy na konci týždňa, tj v piatok a sobotu. O konkrétnych termínoch konania inventúr na jednotlivých pobočkách vás budeme v predstihu informovať, informácie získate aj od predajcov či od „svojho“ obchodného zástupcu a samozrejme aj priamo na pobočkových kontaktných stránkach.

V prípade Inštalatércentier a veľkoobchodu budú u niektorých pobočiek začínať inventúry už vo štvrtok popoludní po 12 hodine. V sobotu bude vždy zatvorené. Je to však individuálne a aktuálne oznámenie budeme priebežne vkladať do poznámky kontaktu pobočky na webových stránkach.

V prípade kúpeľňových štúdií budú prebiehať inventúry v piatok po 16 hodine, pričom sobotňajšia prevádzka už nebude obmedzená.

V prípade nejasností, či otázok sa neváhajte obrátiť na svojho obchodníka Ptáček, prípadne na našu zákaznícku linku veľkoobchodu +421 222 111 901 alebo kúpeľní +421 222 111 900.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Prehlad_inventur PDF 320.45 KB