Inteligentný termostat BAXI MAGO

Inteligentný regulátor teploty priestoru BAXI MAGO, s možnosťou ovládania cez internet, novo v našom sortimente!

Inteligentný termostat BAXI MAGO zverejnené: 26. 8. 2018

Majte svoj komfort pod kontrolou! Nech ste kdekoľvek, môžete kedykoľvek pomocou inteligentnej mobilnej aplikácie ovládať svoj inteligentný regulátor. Využívajte výhody moderných technológií a objavte čaro pohodlia a komfortu.

Inteligentný priestorový regulátor BAXI MAGO vám umožní pomocou bezplatnej aplikácie komunikovať s vašim vykurovacím systémom prostredníctvom zabezpečeného komunikačného protokolu R-BUS (Open-Therm BAXI). Po pripojení k internetu tak jednoducho ovládate vykurovanie a prípravu teplej vody vo vašej domácnosti pomocou smartphonu alebo tabletu. Termostat BAXI MAGO je kompatibilný s kotlami radu BAXI PRIME, DUO-TEC COMPACT +, LUNA, NUVOLA DUO-TEC + či iným ľubovoľným zdrojom ovládaným vstupom ON-OFF.

Výhody inteligentného regulátora BAXI MAGO:
• Zabezpečená aplikácia zadarmo
• Jednoduchá obsluha a rýchle nastavenie vykurovania a ohrevu TUV
• Rýchla kontrola aktuálnej spotreby

Inteligentný regulátor BAXI MAGO s možnosťou pripojenia cez vzdialenú správu môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Sortiment je skladom na centrálnych distribučných miestach. Na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní jednotlivé produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky BAXI je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Inteligentný termostat BAXI MAGO PDF 1.00 MB