Inteligentný regulátor DeDietrich Smart TC°

Inteligentný regulátor teploty DeDietrich Smart TC ° so vzdialenou správou aj servisom a možnosťou sledovania spotreby.

Inteligentný regulátor DeDietrich Smart TC° zverejnené: 8. 10. 2019

Ovládajte vaše kúrenie kedykoľvek a kdekoľvek. Nová generácia inteligentných priestorových termostatov prichádza. Pomocou internetového pripojenia a inteligentnej mobilnej aplikácie zadarmo ovládate svoj inteligentný regulátor. Využívajte výhody moderných technológií a objavte čaro pohodlia a komfortu. Prepojte svoj termostat s ďalšími šetrnými a ekonomickými výrobkami z radu DeDietrich Easylife!

Inteligentný priestorový regulátor DeDietrich Smart TC° vám umožní komunikovať s vašim vykurovacím systémom, riadiť ohrev teplej vody a ovládať vykurovanie prostredníctvom zabezpečeného komunikačného protokolu Open-Therm. Po pripojení k internetu tak jednoducho ovládate vykurovanie a prípravu teplej vody vo vašej domácnosti pomocou smartphonu alebo tabletu. Termostat DeDietrich Smart TC° je kompatibilný s kotlami z rady DeDietrich Nane, Vivadens, MPX, Twineo či iným ľubovoľným zdrojom ovládaným vstupom ON-OFF.

Výhody inteligentného regulátora DeDietrich Smart TC°:

  • Zabezpečená aplikácia zadarmo
  • Jednoduchá obsluha a rýchle nastavenie vykurovania a ohrevu TUV
  • Rýchla kontrola aktuálnej spotreby za vykurovanie

Inteligentný priestorový regulátor DeDietrich Smart TC° môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Sortiment je skladom na centrálnych distribučných miestach. Na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní jednotlivé produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky DeDietrich je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Inteligentní regulátor DeDietrich Smart TC° PDF 918.91 KB