Inovované moduly Easy

Zmodernizovali sme predstenové montážne systémy značky Easy! Výhodou je okrem nízkej ceny a vysokej kvality, rýchlejšia a jednoduchšia montáž!

Inovované moduly Easy zverejnené: 8. 10. 2019

Ak ste si obľúbili produkty našich privátnych značiek, máme pre vás skvelú správu. Zmodernizovali sme predstenové montážne systémy značky Easy. Tie ponúkame v troch variantoch. Modul pre predstenovú montáž so štandardnou stavebnou výškou 1000 mm pri systéme pre zamurovanie a dva moduly 1200 mm pri systéme pre suchú stavbu. Moduly pre suchú výstavbu sú dodávané vo verzii Jadromodul pre montáž medzi dve steny a Sadromodul určený pre montáž pred nosnú stenu alebo do sadrokartónovej konštrukcie.

Výhody predstenových modulov značky Easy

  • Ekonomický variant pre nízkorozpočtové projekty
  • Zvyčajne na všetkých Inštalatércentrách
  • Kvalitný výrobok našej privátnej značky Easy

Inovované montážne moduly našej privátnej značky Easy môžete zakúpiť exkluzívne v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Moduly máme na sklade na všetkých našich pobočkách a Inštalatércentrách. Vami vybrané a objednané produkty značiek Easy, Concept a ďalší tovar sme schopní dodať na vami požadované miesto alebo priamo k zákazníkovi v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu Inštalácie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky Easy je k zakúpeniu alebo objednaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.