Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Inovovaná rada čerpadiel GRUNDFOS MAGNA1

Spoločnosť GRUNDFOS prichádza s ďalšou novinkou, kedy na trh uvádza modernizovanú radu MAGNA1 v segmente obehových čerpadiel. Inovovaná rada čerpadiel postupne nahrádza súčasné typy, vzhľadom k tomu došlo aj k prečíslovaniu objednávacích kódov jednotlivých typov čerpadiel.

Inovovaná rada čerpadiel GRUNDFOS MAGNA1 zverejnené: 16. 1. 2018

GRUNDFOS MAGNA1 je vylepšená generácia obľúbených čerpadiel MAGNA. Čerpadlá GRUNDFOS MAGNA1 je možné začleniť do najmodernejších nadradených systémov. Disponujú energeticky úsporným motorom GRUNDFOS, ktorý využíva na svoju prevádzku minimum energie. V porovnaní so staršími modelmi môžu mať nižšie prevádzkové náklady až o desiatky percent! Vnútorné časti čerpadiel sú vyrobené z nerezu.

Obehové čerpadlá GRUNDFOS MAGNA1 sú určené k cirkulácií kvapalín vo vykurovacích sústavách s premenlivým prietokom, pri ktorých je žiaduce optimalizovať nastavenie prevádzkového bodu čerpadla, čím sa znížia náklady na energiu. Na zabezpečenie správnej prevádzky je dôležité, aby sa dimenzie danej sústavy kryli s výkonovými parametrami čerpadla. Pre návrh správnej funkcionality systému kontaktujte našich špecialistov.

Nové obehové čerpadlo GRUNDFOS MAGNA1 má rad výhod:

• Modernejší energeticky šetrný motor pre úsporu energie a nákladov
• Osvetlené políčka pre indikáciu nastavenia čerpadla
• Externé poruchové hlásenie
• Funkcia štart / stop
• Možnosť komunikácie s Grundfos GO
• Nízka hlučnosť
• Automatické spustenie záložnej hlavy u zdvojených čerpadiel
• Minimálna údržba, dlhá životnosť a predĺžená záruka 5 rokov

Obehové čerpadlá GRUNDFOS MAGNA1 môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. rôznych výkonnostných a modelových typov radu MAGNA1 držíme skladom, presnú ponuku vám na požiadanie uvedie náš obchodný špecialista. Nová generácia čerpadiel je dodávaná postupne podľa vypredania jednotlivých starších modelov MAGNA1 . Na naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie vykurovanie a čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov GRUNDFOS je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.