Grundfos SCALA2 - Domáca vodáreň novej generácie

Prichádza kompaktná domáca vodáreň nabitá modernými technológiami a úsporným dizajnom. Úsporné a komfortné riešenie pre nestály či nízky tlak vášho domáceho vodovodu.

Grundfos SCALA2 - Domáca vodáreň novej generácie zverejnené: 28. 3. 2017

Grundfos SCALA2 prichádza ako inovovaná domáca vodáreň novej generácie. Jedná sa o plne integrovanú izolovanú kompletnú stanicu určenú k okamžitej inštalácii a spusteniu. Čerpadlo zaisťuje stály tlak vody do všetkých odberných miest v domácnosti. Pomocou inteligentnej riadiacej jednotky dokáže vodáreň prispôsobovať svoj výkon aktuálnym požiadavkám. Reguluje otáčky podľa počtu otvorených odberných miest a aktuálneho prietoku, čím eliminuje výpadky a kolísanie tlaku vody.

Zariadenie je zároveň koncipované ako samonasávacie, takže ho možno využiť ako primárny zdroj pitnej vody (možnosť vonkajšej inštalácie - IP4D / 44, čerpacia hĺbka až 8 metrov) alebo na posilnenie vodovodného poriadku. Dodávka obsahuje čerpadlo, motor, tlakovú nádobu, snímač tlaku a spätný ventil - všetko v jednom. Vodáreň je určená pre rodinné a bytové domy s až 3 podlažiami a 8 kohútikmi / odbernými miestami. Inštalovaná ochrana proti chodu na sucho je samozrejmosťou.

Inovatívne riešenia Grundfos SCALA2 má rad výhod:

  • hygienický atest
  • tichý chod vďaka technológii vodou chladeného motora
  • predĺžená záruka, dlhá životnosť
  • inteligentná technológia dodávajúca stály tlak
  • jednoduchá inštalácia a ovládanie

Domácu vodáreň Grundfos SCALA2 môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Produkt máme skladom na centrálnych skladoch a vybraných pobočkách. Na ostatné pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Výrobky Grundfos sú na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Grundfos SCALA2 - Domáca vodáreň novej generácie PDF 2.53 MB