GRUNDFOS Premium - januárové odmeny

Získajte darčeky za nákup čerpadiel GRUNDFOS. Januárová akcia GRUNDFOS Premium platí od 8.1. do 31.1.

GRUNDFOS Premium - januárové odmeny zverejnené: 10. 1. 2020

Radi by sme vás informovali o zahájení januárovej akcie programu GRUNDFOS Premium. Odmenu získa montážna firma alebo osoba podnikajúca v inštalatérskom a kúrenárskom obore, zakúpením ľubovoľného počtu čerpadiel GRUNDFOS v dobe trvania akcie v našej predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod na jednej faktúre v celkovej hodnote minimálne 1.400 € bez DPH.

Ako odmenu získate značkový mobilný telefón Caterpillar CAT S31 Dual SIM.

Pre získanie odmeny musí inštalatér zaregistrovať nákup na webe grundfospremium.sk. Akcia platí od 8.1. do 31.1. 2020 alebo do vyčerpania zásob. Darčeky získava zákazník po registrácii a kontrole odberu priamo od spoločnosti GRUNDFOS, nie na našich pobočkách.

Počet darčekov je obmedzený, preto neváhajte a zapojte sa čo najskôr! Pod odkazom nižšie nájdete podmienky registrácie a podrobné pravidlá akcie. Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. si vyhradzuje právo túto akciu kedykoľvek ukončiť. Súčasne si vyhradzuje právo na ukončenie predajov niektorého z výrobku alebo zmenu produktu.

Čerpadlá a ostatné výrobky značky GRUNDFOS môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie čerpadiel a vodárenstva požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.

* Do limitu suma bez DPH sa počíta iba hodnota zakúpených výrobkov značky GRUNDFOS.