GROHE Sense a Sense Guard

Únik vody v domácnostiach teraz stráži systém GROHE Sense a Sense Guard. Zoznámte sa!

GROHE Sense a Sense Guard zverejnené: 19. 11. 2019

GROHE Sense a GROHE Sense Guard sú novinky, ktoré chránia domácnosť v prípade úniku vody. Senzor GROHE Sense určený pre koncového spotrebiteľa monitoruje úroveň vlhkosti a v prípade akého koľ vek problému na to upozorní. Oproti tomu GROHE Sense Guard je systém inštalovaný na hlavnom vodovodnom rade, ktorý umožňuje prívod vody v prípade porušenia potrubia. Jednotku pripojíte na domácu Wi – Fi a do inteligentného telefónu si užívateľ nainštaluje aplikáciu GROHE ONDUS slúžiacu k ovládaniu uvedených technológií a ochrana je kompletná.

Výhody ochrany proti úniku vody GROHE Sense Guard:

  • Nezvislá a dostupná ochrana proti škodám na vodovodnom potrubí
  • Automatické uzatvorenie prívodu vody ak príde k nežiaducemu úniku vody alebo havárií na vodovodnom rozvode
  • Online dáta a garancia značky GROHE
  • Relatívne jednoduchá dodatočná inštalácia pri novších nehnuteľnostiach

GROHE Sense je senzor, ktorý stačí umiestniť na podlahu a prístroj začne sledovať prípadné úniky vody, vlhkosti , teplotu v miestnosti a dokonca aj nebezpečenstvo námrazy. Viac zariadení j jednotlivých miestnostiach pomôže majiteľovi monitorovať objekt a rýchlejšie tak dokáže reagovať na prípadné ťažkosti.

Grohe Sense Guard kontroluje spotrebu vody, mikroskopické priesaky a v prípade prasknutého potrubia automaticky preruší dodávku vody. Dokáže napríklad reagovať na zabudnuté uzatvorenie vodovodného kohútika, netesnosť či porušené potrubie.

Systém Guard je určený pre inštaláciu odborným pracovníkom. Pri návrhu nových zákaziek pre Vašich zákazníkov preto zvážte zakomponovanie tohto systému, rovnako ako dnes už bežných vodných filtrov určených pre inštaláciu na prívod potrubia. Systém ochrany proti úniku vody v domácnostiach GROHE Sense Guard môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod. Na naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania v závislosti na skladovej disponibilite výrobcu. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie sanita a vodovodné batérie požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky GROHE je možné objednať v predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod.

  • Sense 1
  • Sense 2
  • Sense 3
  • Sense 4
  • Sense 5