Exkluzívne kachle HAAS + SOHN

Náš široký sortiment rozširujeme o exkluzívne krbové kachle HAAS + SOHN KLÁRA a MAGELIK III. Prekvapí vás nielen výkon, ale aj výborná cena!

Exkluzívne kachle HAAS + SOHN zverejnené: 26. 8. 2018

V roku 1995 sa začala v Děčíne písať nová história. Odštartovala sa tak tradícia výroby kachlí v miestnom závode. Spojením rakúskeho výrobcu krbových kachlí s tradičným českým kovozávodom vzniká značka HAAS + SOHN Rukov. Od tej doby produkuje firma rad krbových kachlí, krbových vložiek, kachľových pecí na tuhé palivá a tiež ekologických kachlí na pelety pre európske a svetové trhy.

Okrem tradičných výrobkov, z ktorých rad nájdete aj v našom výberovom katalógu krbov, kachlí a kotlov sú novo v našom portfóliu exkluzívne modely vyznačujúce sa veľmi dobrými výkonovými parametrami a prijateľnou cenou. Vybrali sme pre vás 3 modely o bežnom výkone do 6-7 kW a schopnosť pohodlne vykúriť menšie priestory.

Výhody krbových kachlí HAAS + SOHN:
• Účinnosť cez 80%
• Výkonný zdroj kúrenia bez nutnosti pripojenia vody či elektriny
• Pohodlne vykúri priestory o objeme až 130 m3
• Kvalitné materiály a spracovanie

Celoliatinové pece a sporáky HAAS + SOHN
Model
Výkon
Účinnosť
vykurovaný priestor
KLÁRA čierna / smotanová 2-6,3 kW
80,2 %
113 m3
KLÁRA čierna / gaštan 2-6,3 kW
80,2 %
113 m3
MAGELIK III s plotýnkou 2,2-7,1 kW
80,0 %
130 m3

Vybrané modely krbových kachlí HAAS + SOHN KLÁRA a MAGELIK III môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Všetky produkty máme v dostatočnej zásobe skladom na našich centrálnych distribučných miestach. Na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní kachle, alebo príslušenstvo k nim dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky HAAS + SOHN je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.

Prezrite si tiež náš výberový sortiment krbov, kachlí a kotlov na tuhé palivá dostupný v našej predajnej sieti v novom katalógu krbov, kachlí a kotlov.