Džungľa v kúpeľni

Predstavujeme ucelené riešenia z nového katalógu kúpeľní – sériu URBAN JUNGEL od Villeroy & Boch

 Džungľa v kúpeľni zverejnené: 8. 4. 2021

Príroda v kúpeľni

Máte radi doma aj časť prírody? Ako asi pôsobí spojenie dreva s farbami prírody, alebo priamo dekorom z džungle? Na to dokonale odpovie spojenie série URBAN JUNGEL od Villeroy & Boch s kúpeľňovým nábytkom Legato, ktorý si môžete pozrieť v našom novom kúpeľňovom katalógu, alebo na vybraných štúdiách. Rastlinný motív, pôsobiaci na stene ako dizajnová tapeta sa tak príjemne skĺbi s dreveným dekorom kúpeľňového nábytku. Prepojenie imitácie dreveného povrchu so zeleňou pralesa, ponúka veľmi zaujímavý dizajnový počin. Zaujímavým doplnkom môže byť aj farebná sanitárna keramika. V katalógu napríklad dominuje s touto sériou žlté umývadlo Villeroy & Boch Artis.

Veľké aj menšie formáty

Séria URBAN JUNGLE obsahuje okrem zeleného prírodného dekoru aj kontrastujúci obklad s dekorom betónu a mramoru. Veľmi striedmy dekor nerastu, tak osciluje s farebnosťou flóry pralesa. V ponuke je obklad o veľkosti 40x120 cm, 30x60 cm, dlažba 80x80 cm a 60x60 cm. Dlažba má povrchovú úpravu Vilbostone ( jednoduchšia údržba a vyššia odolnosť vďaka ošetreniu poréznosti) ponúka tak širokú škálu kombinácií. Zároveň je opatrená inteligentnou povrchovou úpravou Ceramic plus, kde je v rámci výrobného procesu ošetrený povrch pre jednoduchšiu a dokonalejšiu údržbu vďaka zaťaženiu pórov na povrchu výrobku. Vyberať môžete z troch dekorov rôznofarebných prevedení. Formát 40x120 cm v 5 odtieňoch svetlo šedej a zelenej s dekoratívnou potlačou listou alebo medzi žíhanými „dlaždičkami“ či“ tehličkami“ o rozmeroch 30x60 cm. Pútavo zaujímavá je aj žíhaná mozaika v 4 odtieňoch šedej a rozmere 7,5 x 7,5 cm, ktorú máme v 2 vybraných prevedeniach skladom.

Zamerané na detail

Matný povrch dlaždíc pôsobí hlbokým dojmom, vykresľuje štruktúru materiálu veľmi živo, celkový vzhľad sa tak zdá byť až takmer trojrozmerný. Najdôležitejšími prvkami série sú práve tieto výrazné dekoratívne prvky. Tie kvetinové, zobrazujú veľké listy paliem alebo filodendronu. Ďalšie dekory evokujú staré keramické dlaždice. Harmonické zelené a béžové odtiene s jemnými efektmi dodávajú celej sérii zvláštne kúzlo.

Veľké a moderné

Trendové veľké formáty 40x120 cm, sú ideálne pre expresívne inštalácie v kúpeľniach, fitness alebo relaxačných miestnostiach, halách , bazénoch a pre milovníkov prírodných motívov aj do obývacích izieb. Atraktívne vzory sa budú vynímať aj v hoteloch a obchodoch, kde si chceme vytvoriť príjemnú atmosféru zelenej oázy.

Interiér aj exteriér

Výrobcovia mysleli aj na záujemcov o dlažbu pre exteriérové priestory. Nový vonkajší materiál o hrúbke 2 cm a rozmeroch 80x80 cm bol navrhnutý v súlade s koncepciou celej série. V podobnom dizajne potom môžete mať aj záhradu, terasu a balkón.

Pokiaľ váhate a potrebujete pomôcť vybrať z o širokej palety obkladov a dlažieb, českých a zahraničných výrobcov, neváhajte nás kontaktovať. Dohodnite si nezáväznú konzultáciu na jednom z našich trinástich kúpeľňových štúdii. Pomôžeme vám s výberom, návrhom a rozvrhnutím podľa vašich dispozícií. Radi vám pomôžeme aj s možnosťou dopravy a tovar zadarmo doručíme na požadovanú adresu. Základné formáty série Villeroy & Boch URBAN JUNGEL máme skladom na našom centrálnom sklade obkladov a dlažieb, dodanie vybranej kúpeľne snov tak môže byť až prekvapivo rýchle.




  • Urban_Jungle_2
  • Urban_Jungle_3
  • Urban_Jungle_1
  • Urban_Jungle_4