Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

DANFOSS ECO - termostatická hlavica s Bluetooth

Najlepšia hlavice vo svojej triede s úsporou nákladov až o 30% a ovládaním pomocou Bluetooth, to je nová termostatická hlavica DANFOSS Eco™.

DANFOSS ECO - termostatická hlavica s Bluetooth zverejnené: 23. 5. 2018

Spoločnosť DANFOSS, jeden z lídrov na trhu s vykurovaním, predstavuje novú programovateľnú digitálnu termostatickú radiátorovú hlavicu DANFOSS Eco™. Ovládanie pomocou pripojenia cez Bluetooth je veľmi jednoduché, stačí iba stiahnuť oficiálnu užívateľsky príjemnú aplikáciu do vášho telefónu s Bluetooth technológiou a potom už len naprogramovať potrebný výkon.

Aplikáciu DANFOSS Eco™ si ľahko a zadarmo stiahnete a vyskúšate v režime demo. Nová a zdokonalená termostatická hlavica DANFOSS Eco™ - with Bluetooth technology® ponúka nadčasový a elegantný dizajn. Integrovaný displej, ktorý je možné otočiť o 180 stupňov, umožňuje ľahko odčítať údaje na displeji z ľubovoľného uhla. Ak dáte prednosť ručnému nastaveniu hlavice DANFOSS Eco™ - with Bluetooth technology®, môžete nastaviť teplotu pomocou otočného tela hlavice. Hlavica je okrem možnosti naprogramovania na požadovanú teplotu v daných časových úsekoch opatrená radom sofistikovaných funkcií ako je napr. funkcia otvoreného okna, adaptívna regulácia, presná regulácia teploty, detská poistka a podobne. Všetky tieto funkcie zabezpečujú významné úspory energií za vykurovanie.

Výhody termostatickej hlavice DANFOSS Eco™:

  • moderný systém digitálneho riadenia a regulácie vykurovacích telies
  • až 30% úspora energie vďaka pokročilému softvéru pre reguláciu
  • ovládanie cez telefóny s Bluetooth pomocou užívateľskej príjemnej aplikácie
  • zabezpečenie prostredníctvom PIN kódu
  • nízka obstarávacia cena
  • napájanie pomocou dvojice AA batérií so životnosťou až 2 roky
  • alternatívna možnosť ručného nastavenia priamo na hlavici
  • jednoduchá montáž
  • Rozsah nastavenia teploty: 4 - 28 ° C

Programovateľnú termostatickú hlavicu DANFOSS Eco™ s možnosťou pripojenia cez Bluetooth môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Sortiment je skladom na vybraných pobočkách a centrálnych distribučných miestach. Na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi sme schopní jednotlivé produkty dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov značky DANFOSS je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.