Čerpadlá s veľkými možnosťami

Ak potrebujete čerpať vodu, víno, palivo alebo snáď AdBlue, máme jednoduché riešenie od firmy ZUWA.

Čerpadlá s veľkými možnosťami zverejnené: 21. 4. 2023

Potrebujete čerpať vodu, víno, palivá či iné napríklad aj netradičné médiá, ako je napríklad AdBlue? Máme pre vás riešenie v podobe čerpadiel od nemeckého výrobcu ZUWA. Táto firma vyrába už 75 rokov v nemeckom meste Laufen neďaleko rakúskeho Salzburgu čerpadlá pre inštalatérov, kúrenárov, ale aj pre poľnohospodárov či priemysel.

Čerpadlá pre vodu, a podobné médiá sú založené na princípe použitia flexibilného obežného kolesa. Materiálové prevedenie telesa a obežného kolesa čerpadla sú vždy volené podľa čerpaného média. Typové označenie UNISTAR značí široké možnosti rôznych kombinácií materiálov a prípadných elektrických pohonov od možnosti použitia vŕtačky vrátane akumulátorovej, až po elektromotory.

Špecialitou ponuky ZUWA je sacia súprava, ktorá umožňuje odčerpanie vody z plôch, napríklad z parkovísk kde topí sneh z automobilov, alebo aj uniknuté palivá na čerpacích staniciach PHM. Táto sada je dodávaná s rôznymi druhmi pohonu, podobne ako typ UNISTAR.

Konštrukčne podobné čerpadlo je možné použiť aj na prečerpávanie AdBlue (močoviny), alebo nafty, ale vždy je nutné čerpané médium špecifikovať.

Široký sortiment výrobcu obsahuje aj doplňovacie sady pre solárne systémy (typ Solarcheck), membránové čerpadlá, čerpadlá pre doplňovanie oleja do motorových vozidiel, ale aj čerpadlá pre postrek polí hnojivami, ktoré je poháňané hnacím hriadeľom traktora, alebo iného poľnohospodárskeho stroja. V sortimente nájdete aj špeciálne čerpadlá na pripevnenie na sudy alebo IBC kontajnery.

K dispozícii sú aj iné riešenia od tohto dodávateľa. Pre bližšie informácie kontaktujte svojho obchodného zástupcu, poprípade navštívte najbližšie Inštalatércentrum Ptáček, kde získate odpovede na svoje prípadné otázky.