Otváracia doba počas Veĺkej noci Viac informácií ×

Bunda a kolobežka za nákup čerpadiel Grundfos

Bunda a kolobežka za nákup čerpadiel Grundfos zverejnené: 1. 10. 2020

Od 1. 10. 2020 je zahájená Jesenná kampaň Grundfos 2020, už tradične zameraná na inštalatérov a montážne firmy. V tomto roku firma pripravila naozaj atraktívne odmeny v podobe elektrickej kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Essential a vyhrievané hybridné Milwaukee bundy s príslušenstvom - batériou a nabíjačkou. Kampaň potrvá do 10. 12. 2020 alebo do vyčerpania zásob jednotlivých darčekov.

Na adrese www.grundfospremium.sk si inštalatér vyberie jednu z kampaní (alebo obe) a vykoná registráciu svojho nákupu uvedením čísla faktúry. Podmienkou pre získanie darčeka zadarmo je nákup čerpadiel v Inštatércentrách Ptáček.

Jesenná kampaň 2020 je podobne ako v predchádzajúcich rokoch zameraná na podporu predaja obehových čerpadiel ALPHA1 L (aj v prevedení DuoPack), ALPHA2, ALPHA3 a cirkulačných čerpadiel Comfort. Za nákup ľubovoľného počtu a uvedených typov čerpadiel v minimálnej hodnote 2.800 € bez DPH získa inštalatér elektrickú kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter Essential. Za nákup ľubovoľného počtu a typov vyššie uvedených čerpadiel v minimálnej hodnote 1.500 € bez DPH získa inštalatér vyhrievanoú hybridnú bundu Milwaukee s príslušenstvom - batériou a nabíjačkou.

Základné informácie k Jesennej kampani 2020 a časť z podrobných pravidiel:

  • Kampaň začína od 1. 10. 2020 a potrvá do 10. 12. 2020 alebo do vyčerpania zásob jednotlivých darčekov
  • Čerpadlá zahrnuté do kampane sú: ALPHA1 L (aj v prevedení DuoPack), ALPHA2, ALPHA3 a Comfort
  • Súťaže sa môže zúčastniť fyzická i právnická osoba podnikajúca v ČR a SR, ktorá vykonáva na základe živnostenského registra inštalatérsku činnosť (ďalej len „inštalatér”)
  • Registrácia do kampane prebieha na adrese www.grundfospremium.sk
  • Na www.grundfospremium.sk je vidieť aktuálny zostatok jednotlivých darčekov k rozdaní
  • Každé zaregistrované IČO má nárok pri splnení daných podmienok získať 1 ks kolobežky Xiaomi a 1 ks bundy Milwaukee

Podrobné podmienky a pravidlá tejto akcie nájdete na www.grundfospremium.sk.

Čerpadlá je možné zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Viac informácií o produktoch zo sortimentu čerpadiel požadujte u svojho predajcu alebo obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách.