Biocidná ochrana Q700

Biocidny prípravok AV-EQUEN Q700 účinne likviduje baktérie v nových a existujúcich systémoch, teraz aj medzi skladovým sortimentom na našich Inštalatércentrách.

Biocidná ochrana Q700 zverejnené: 19. 2. 2020

Biocídny prípravok Q700 účinne likviduje baktérie. Pri nových a existujúcich systémoch pôsobí ako ochranný prípravok, ktorý zabraňuje rastu baktérií a kvasiniek v systémoch. Prípravok Q700 je určený pre systémy chladenia a vykurovania vrátane podlahového vykurovania. Teraz túto kvapalinu nájdete medzi bežným sortimentom na všetkých našich Inštalatércentrách!

Výrobok doplňuje existujúcu skladovú ponuku našich ochranných prevádzkových kvapalín Q100 ( ochrana pred hrdzou a usadzovaním vodného kameňa vo vykurovacích aj chladiacich systémoch) a Q400 ( odstraňovanie kalov a usadenín vo vykurovacích aj chladiacich systémoch).

Výhody biocidnej ochrany Q700

  • Antibakteriálne prostredie v podlahovom vykurovaní
  • Účinne likviduje baktérie
  • Netoxický a biologický rozložiteľný
  • Predlžuje účinnosť a životnosť systému

Biocídny prípravok pre ochranu vykurovacích systémov podlahového kúrenia AV-EQUEN Q700 môžete teraz zakúpiť v predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod. Kvapalinu v 1 litrovom balení máme skladom na našich Inštalatércentrách. Na väčšie projekty je možné objednať 20 litrové balenie v kanistroch. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie inštalácie a vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment výrobkov našej privátnej značky AV- EQUEN je možné objednať v predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod.