BAXI Prime - elementárne riešenie

Predstavujeme vám lídra v segmente ekonomických a chytrých riešení - plynový kondenzačný turbokotol BAXI Prime, ktorý už väčšina našich pravidelných zákazníkov pozná. Pre tých ostatných sme pripravili prehľad so všetkými dôležitými faktami.

BAXI Prime - elementárne riešenie zverejnené: 13. 7. 2017

BAXI Prime je základná modelová rada vysoko účinných kondenzačných kotlov BAXI. V ponuke sú k dispozícii dva modely v prevedení kombi s výkonom 4,8 - 24 kW a 5 - 28 kW. Ekvitermická regulácia (ekvitermická regulácia teploty v miestnosti znamená, že spotrebič komunikuje so sondou umiestnenou vonku a podľa nej nastavuje výkon, tým pádom i teplotu vykurovacej vody. Na základe vonkajšej teploty dochádza k optimalizácii dodávaného výkonu, poťažmo teploty vody v okruhu.) umožňuje riadiť 1 nízkoteplotný (podlahové vykurovanie) alebo vysokoteplotný (vykurovacia zostava s radiátormi) vykurovací okruh. Rozsah regulácie je pre vykurovaciu vodu 25/80 ° C a pre TUV 35/60 ° C.

Plynové kondenzačné turbokotly BAXI Prime

24 ERP
28 ERP
Objednávací kód: CM00052 CM00053
Regulovateľný výkon: 4,8 - 24 kW
5 - 28 kW
Objem vody v kotly: 7 l
7 l
Menovitý príkon: 89 W
94 W
Rozsah modulácie až 1:5
až 1:5
Trieda NOx 5
5

Výhody chytrého riešenia kondenzačného kotla BAXI Prime:

  • Minimálne rozmery 700 × 395 × 279 mm (vhodné do bytov)
  • Hmotnosť prázdneho kotla len 26 kg
  • Digitálny LCD displej s podsvietením a ovládanie pomocou mechanických gombíkov
  • Obehové čerpadlo s vysokou účinnosťou
  • Výstupný koaxiálny kus ø 60/100 súčasťou balenia kotla
  • Široká servisná sieť po celej SR (viac ako 900 partnerov)
  • Až 5 rokov záruky

Kondenzačné plynové kotly BAXI môžete objednať a zakúpiť v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Produktovú radu PRIME máme na sklade na všetkých našich pobočkách. Priamo k zákazníkovi sme schopní kotol, alebo príslušenstvo k nemu dodať v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu divízie vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Kompletný sortiment kotlov, tepelných čerpadiel a ostatných výrobkov značky BAXI je na objednanie v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.