Akcia na elektrické kotly BOSCH

Až do 30.6.2018 prebieha jarná ponuka na elektrické kotly BOSCH Tronic Heat 3500. Montážna firma má teraz možnosť získať za nákup kotla spájkovačku DREMEL za 1,- €!

Akcia na elektrické kotly BOSCH zverejnené: 7. 3. 2018

Pre montážne firmy ponúkame pri nákupe elektrického kotla BOSCH Tronic Heat 3500 zakúpeného samostatne alebo v zostave BOSCH ELEKTRO uvedenej v cenníku zostáv možnosť získať spájkovačku DREMEL Versa Tip s bohatým príslušenstvom za 1,- €. Naviac ku všetkým kotlom v tejto akcii budú mať montážnici možnosť získať zadarmo pracovné oblečenie Bosch-Junkers ( montérky). Ponuka platí pri kúpe každého kotla Tronic Heat a pre všetky výkonové verzie.

Elektrické kotly BOSCH Tronic Heat môžete objednať v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod. Dodanie na všetky naše pobočky alebo priamo k zákazníkovi je v rámci niekoľkých pracovných dní od objednania. Viac informácií o produktoch zo sortimentu vykurovanie a ohrev vody požadujte u svojho predajcu, obchodného zástupcu alebo na našich Inštalatércentrách. Distribúcia spájkovačiek bude prebiehať súčasne s tovarom. Kompletný sortiment výrobkov značky BOSCH je k objednaniu v predajnej sieti Ptáček - veľkoobchod.